RoboCop, încă în producţie. Iată noi imagini de pe platourile de filmare

de Cristina Grigore în 13 Mai 2013
Noul costum al eroului este o variantă radical modificată a celui din filmul original

Un remake care a stârnit curiozitatea publicului, aşa cum a făcut-o recent noul Total Recall este cel în care îl vom revedea pe RoboCop, eroul cyborg ce are grijă ca legea să fie respectată. Filmul se află în producţie încă din septembrie anul trecut, iar deşi are caracteristicile unui viitor blockbuster – situaţie în care paparazzi se înghesuie să obţină imagini de la filmări – iată că cei de la MGM nu s-au grăbit să stimuleze promovarea acestuia.

Cum imagini oficiale nu au mai fost oferite de către studiouri, iată ca cei de la YVRSoots.com au luat iniţiativa şi au publicat online o serie de imagini din timpul filmărilor de la Vancouver Olympic Cauldron, în care îl putem admira pe protagonist, Joel Kinnaman în costumul radical modificat al lui RoboCop.

La cârma peliculei se află Jose Padilha, iar din distribuţie fac parte Gary Oldman, Samuel L. Jackson, Michael Keaton, Jackie Earle Haley şi Abbie Cornish. Lansarea filmului, programată pentru vara acestui an, a fost mutată de MGM pe 7 februarie 2014.

Exploreaza subiecte similare:

Total Recall, Joel Kinnaman, Jose Padilha, Gary Oldman, Samuel L. Jackson, Michael Keaton, Jackie Earle Haley, Abbie Cornish, RoboCop

Alte știri din cinema

Meryl Streep, Palme d'or onorific la Cannes. Juriul acestei ediţii. Cannes imersiv

„A câștiga un premiu la Cannes, pentru comunitatea internațională de artiști, a reprezentat întotdeauna cea mai înaltă realizare în arta cinematografică”

Ménage-à-trois în filme. De la Jules et Jim, la Challengers

Challengers, nerecomandat sub 15 ani, se bazează foarte mult pe chimia dintre cei trei actori principali

5 informații interesante despre Baby Reindeer

Noua producție originală Netflix, Baby Reindeer, a fost lansată pe 11 aprilie și se bucură de o popularitate uriașă în rândul criticilor și cinefililor.

Michelle Yeoh, rol major în mini-seria Blade Runner 2099

Mini-seria va fi continuarea directă a lungmetrajului Blade Runner 2049, lansat în 2017 ca un sequel al originalului din 1982

Părerea ta

Spune-ţi părerea
wildinthecountry pe 13 mai 2013 09:29
presimt un mare esec........
iri_gh86 pe 13 mai 2013 09:57
Asa s-ar parea
aavramescu23 pe 13 mai 2013 10:39
Eu nu. Daca filmul e bun ce conteaza costumul? Mie unul Total Recall din 2012 mi-a placut mai mult decat cel din 90 cu Arnold. Inca ceva pe BD in Romania filmul s-a lansat si cu varianta extinsa. In varianta extinsa lasa loc de continuare. Nu stiu daca se va face pt ca la bugetul de 125 mil care l-a avut 198 mil incasri mondiale nu stiu daca se va mai face si partea a doua.
wildinthecountry pe 13 mai 2013 10:48
Total Recall asta nou a fost ok din lipsa de altceva....dar nu se compara cu filmul din 90..deja devenit clasic....
aavramescu23 pe 13 mai 2013 13:08
Bine ca stii. Ca satii Totasl Recall din 2012 nu a fost lansat 3D pt curiozitatea ta. Asa e Totall Recall din 90 a devenit clasic. Am incercat sa ma uit la el si nu stiu cum a putut sa-mi placa in anii 90. Atunci eram mai mic probabil de aceea mi-a placut. Mie unul mi se pare mai reusita varianta din 2012. Oricum gusturile nu se discuta.
cosmin742000 pe 13 mai 2013 14:19
Robocop va fi un nou (al catelea oare ) esec pt bunul simt al cinematografiei , dar probabil un nou succes la box office:))
tegeve pe 14 mai 2013 18:28
genul de parere care ma face sa im doresc sa te bag intr-un loc caldut si umed dintre picioarele mamici tale..
Cravan pe 13 mai 2013 21:07
Sunt un mare fan al seriei RoboCop primele filme din serie au fost foarte interesante,sper ca si acesta se va ridica la nivelul celorlalte filme precedente.
alex_il_fenomeno pe 20 iunie 2013 19:25
Mi-as dori sa nu fie o porcarie, desi din ce se vede va miza prea mult pe efecte speciale si decoruri, de poveste nu mare lucru...

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells