Rihanna a refuzat să cânte la Festivalul de Film de la Cannes

de Cristina Grigore în 27 Mai 2017
Vedeta a dorit să se axeze pe cariera actoricească şi să promoveze la festival această latură profesională

Prestigiosul Festival de Film de la Cannes este locul ce adună mai toate celebrităţile din industria divertismentului, unde sunt promovate noi titluri şi unde cât mai multe nume din domeniu încearcă să se facă remarcate. O celebritate a lumii muzicale, Rihanna nu a lipsit de la Cannes. A fost gazda petrecerii fabuloase – Space Party – organizate de brandul Chopard, însă a refuzat invitaţia de a cânta la eveniment, lăsând această ocazie de a fi în centrul atenţiei artistului Bruno Mars.

Potrivit TheHollywoodReporter.com, Rihanna a ales să nu susţină numărul muzical dintr-un motiv bine întemeiat, ce are legătură cu recent începuta sa carieră de actriţă. Ea a dorit să-şi consolideze această imagine în faţa comunităţii de film de la Cannes. Deşi nu a avut filme în competiţie, va apărea în două mega producţii viitoare, una cu lansarea anul acesta, Valerian and the City of a Thousand Planets, cealaltă, Ocean’s 8, cu lansarea în 2018.

Unele surse au menţionat şi că artista a socializat mult cu preşedintele Neflix, Scott Stuber, fapt de înţeles mai ales după ştirea că va apărea, alături de Lupita Nyong’o, într-un nou proiect al companiei ce va fi regizat de Ava DuVernay.

Exploreaza subiecte similare:

Rihanna

Alte știri din cinema

Meryl Streep, Palme d'or onorific la Cannes. Juriul acestei ediţii. Cannes imersiv

„A câștiga un premiu la Cannes, pentru comunitatea internațională de artiști, a reprezentat întotdeauna cea mai înaltă realizare în arta cinematografică”

Ménage-à-trois în filme. De la Jules et Jim, la Challengers

Challengers, nerecomandat sub 15 ani, se bazează foarte mult pe chimia dintre cei trei actori principali

5 informații interesante despre Baby Reindeer

Noua producție originală Netflix, Baby Reindeer, a fost lansată pe 11 aprilie și se bucură de o popularitate uriașă în rândul criticilor și cinefililor.

Michelle Yeoh, rol major în mini-seria Blade Runner 2099

Mini-seria va fi continuarea directă a lungmetrajului Blade Runner 2049, lansat în 2017 ca un sequel al originalului din 1982

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells