Recomandări timp liber: Concert de proporţii, teatru premiat şi târg

de Gloria Sauciuc în 12 Sep 2014
Cinemagia continuă seria recomandărilor non-cinematografice săptămânale, selectând din oferta oraşului un târg, un concert şi un spectacol de teatru

Nu ezitaţi să răsfoiţi rubrica Timp liber de pe site-ul noustru, şi ale sale variate categorii (Concerte, Spectacole, Expoziţii, Petreceri etc) pentru o imagine competă asupra modului în care v-aţi putea petrece weekendul.

Vineri, târg

La Romexpo se organizează Târg de obiecte de artă şi antichităţi, între 12 şi 14 septembrie. Programul de funcţionare se poate consulta aici.

Sâmbătă, concert

La câteva zile după apariţia „Devil's Paradise”, Inna va concerta în Piaţa Revoluţiei din Bucureşti, fiind una dintre rarele ocazii când urcă pe scenă în România, în cadrul „Aprindem Magenta, cel mai interactiv show din România!”. Alături de  Inna vor cânta Vunk, Loredana, Antonia, Smiley, Alex Velea, in Piata George Enescu (Strada Benjamin Franklin nr. 1), sâmbătă, 13 septembrie, începând cu ora 18.

Iată ce propun organizatorii evenimentului: „Cântăm împreună cu mii de oameni, aflați la sute de km distanță, inovăm cu un nou concept de selfie: o poză cu toată mulțimea și dansăm pe muzica celor mai tari artiști și controlăm cu telefonul mobil ce cântă ei pe scenă”.

 

Duminică, teatru

Carpathian Garden se joacă duminică, 14 septembrie, de la ora 19.00, la Godot Cafe-Teatru (str. Blănari nr. 14). Spectacolul Carpathian Garden, o satiră contemporană cu Radu Iacoban (text şi regie)și Tudor Aaron Istodor, a primit aseară Premiul pentru cel mai bun spectacol în cadrul Undercloud, primul festival românesc de teatru independent. De asemenea, actorul Tudor Aaron-Istodor a fost ales Cel mai bun actor al ediției de anul acesta, pentru rolurile din Carpathian Garden și Voyeur.

Carpathian Garden este o satiră contemporană care cuprinde un meniu complet de specii urbane din realitatea noastră imediată: de la preotul întreprinzător, la actorul porno şi băiatul din parcare, de la copilul de bani gata şi prezentatorii de ştiri, până la politicieni şi moguli de presă. O ora şi douăzeci de minute de tipologii umane din realitatea românească actuală. O piesă cu umor de bună calitate, cu un limbaj care, chiar dacă pe alocuri devine explicit, nu trece niciodată în trivial.

Alte știri din cinema

Următorul blockbuster cu Brad Pitt în rolul principal va fi...

Pitt, Jerry Bruckheimer şi echipa lui Top Gun 2 fac un film IMAX care ar trebui să spulbere Jurassic World 4

Fenomenul Yellowstone: blestemul pământului

Câteva vorbe despre acest Dallas modern, ajuns la o audienţă globală de 100 de milioane de spectatori

Tracker/Urmăritorul: supradoză de Americana

Câteva explicaţii ale popularităţii globale a serialului cu Justin Hartley

Reacţii la The Acolyte, serialul al cărui rating este dezactivat pe Imdb

Serialul Star Wars este disponibil de azi pe Disney+, şi în România

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells