Quicksilver, Răzbunător pentru Marvel, doar un mutant pentru Fox

de Cristina Grigore în 25 Mai 2013
Cele două studiouri s-au luptat pentru drepturile asupra personajelor. Vezi la ce consens au ajuns

Studiourile Marvel şi Fox s-a văzut în ultima vreme în situaţia de a-şi disputa supereroii. După ce l-au „recucerit” pe Daredevil, cei de la Marvel l-au dorit în tabăra lor şi pe Quicksilver (la pachet cu sora sa, Scarlett Witch), însă cum nu au reuşit să să obţină drepturile totale asupra acestuia, au ajuns la o înţelegere cu cei de la 20th Century Fox, astfel încât fiecare să poată folosi personajul în viitoarele lor filme.

Aşa cum remarcă şi cei de la Hitfix, şi Joss Whedon (echipa Marvel) pretinde că Quicksilver este un personaj cu rol important în The Avengers 2, dar şi Bryan Singer (echipa Fox), susţine că are o scenă în care mutantul este musai să apară în X-Men: Days of Future Past.

„Există un anume aranjament în legătură cu aceste personaje [atât Quicksilver, cât şi Scarlett Witch] care ne va permite să le folosim în Avengers 2, dar fără a discuta despre faptul că sunt mutanţi sau despre legătura lor de sânge cu Magneto”, a declarat anterior preşedintele Marvel, Kevin Feige. „Ei pot folosi personajele ca mutanţi şi ca rude ale lui Magneto, dar nu pot să îi asocieze în niciun fel cu The Avengers”, a mai spus el.

Recent, Bryan Singer l-a distribuit pe actorul Evan Peters (American Horror Story) în rolul fiului lui Magneto, Pietro Maximoff (Quicksilver) din X-Men: Days of Future Past. Iată comentariul lui Singer de pe Twitter: „Înainte să fie un Răzbunător, era de fapt doar un puşti extrem de rapid. Sunt entuziasmat de faptul că Evan Peters se alătură lui X-Men: Days of Future Past în rolul lui Quicksilver”, a menţionat el.

Exploreaza subiecte similare:

Joss Whedon, The Avengers 2, Bryan Singer, X-Men: Days of Future Past, Kevin Feige

Alte știri din cinema

Gojira recomandă. Ce e de văzut la cinema și pe streaming săptămâna aceasta

„Cel mai malefic film văzut în ultima vreme”, plus un film românesc „de la cel mai prolific creator de conținut de la noi”, filme sentimentale, seriale cu umor de situație

Râul ucigaș - scufundarea în abisul percepției

Tânărul regizor chinez Wei Shunjun ne invită - mai mult decât au făcut-o alți regizori în ultimul timp - la interpretare

Laurent Cantet, regizorul francez care a câștigat Palme d'Or pentru Entre les murs, a murit

Distins cu Palme d'Or de către un juriu prezidat de actorul american Sean Penn, filmul prezintă un sistem de învățământ care se luptă să-și îndeplinească misiunile didactice și sociale

Nasty - mai mult decât tenis

După mediu-metrajul Nunți muzici și casete video, regizorul și producătorul Tudor Giurgiu a ales să își facă debutul în lungmetrajul documentar cu Nasty, un portret cât se poate de exhaustiv al românului care a schimbat fundamental tenisul.

Părerea ta

Spune-ţi părerea
Bayard pe 25 mai 2013 13:59
Pacat ca nu pot face o intelegere de tipul asta si cu Sony py Spiderman.
Maryanf25 pe 25 mai 2013 22:55
intradevar
cosmin742000 pe 25 mai 2013 14:35
Au ajuns sa se lupte pe asa un personaj . Rau au ajuns 1
MikkaelWolfganger pe 25 mai 2013 19:57
Tuturor (ma rog. aproape tuturor)e plac filme cu super-eroi.Este bine sa se scrie despre ele, dar nu in cantitati excesive.Nu cred ca e zi data de bunul Dumnezeu fara vreun articol inutil despre nu stiu ce super-erou.Mai ramane sa ni se spuna ce mananca la micul dejun Quicksilver.E deranjant!Macar de ar fi informatii cu adevarat interesante sau obiective, dar nu este asa.Ma repet, e bine sa scrie despre ei, dar nu in cantitati industriale.Nu cred ca sunt singurul care gandeste asa.Peace!
darayawaus pe 26 mai 2013 13:37
Nu esti singurul. Eu nici macar nu mai citesc articolele referitoare la genul asta de filme. De asta nici nu prea mai comentez. Ma surprinde insa ca exista oameni destepti, ca tine sau Bayard, care inca o mai fac.
marian100 pe 7 iulie 2013 17:36
Alo
Nisa pentru a vedea profilul dvs. și am interesant să știi mai multe, e-mail meu este (maboumarian80@yahoo.com)
Dumnezeu să vă binecuvânteze
mulțumiri
MARIAN
....................................................................................................................................

hello
Nice to view your profile and am interesting to know you more,my email is(maboumarian80@yahoo.com)
may god bless you
Thanks
MARIAN

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells