„Putere feminină din plin” în noul film Pirații din Caraibe, cu Margot Robbie în rol central

de Marina Florea în 22 Nov 2020
Producătorii au hotărât să renunțe la Johnny Depp și la personajul Jack Sparrow

Margot Robbie promite că feminitatea va fi la putere în noul film Pirații din Caraibe, scrie Collider. Asta după ce producătorii au hotărât să renunțe la Johnny Depp și la personajul Jack Sparrow, îndreptând seria de filme Pirații din Caraibe într-o altă direcție.

În iunie anul trecut se hotăra că actrița Margot Robbie, din Birds of Prey, va deveni următoarea figură-cheie a seriei de filme Pirații din Caraibe, iar acum actrița declară că spectatorii vor avea parte din plin de femei în rol de putere în acest nou film din celebra serie Disney.

Legat de echipa din spatele filmului, Robbie spune „Îmi place de ea (se referă la scenarista Christina Hodson). Nu sunt eu producătorul pentru Pirații, așa că voi sta deoparte și voi aștepta. Însă suntem foarte, foarte bucuroși de perspectiva de a aduce un personaj feminin în această lume”.

Noul film Pirații din Caraibe îl va readuce, alături de scenarista Christina Hodson (Birds of Prey), pe Jerry Bruckheimer pentru a semna producția.

Exploreaza subiecte similare:

Johnny Depp, Christina Hodson, Pirates of the Caribbean: The Curse of the Black Pearl, Margot Robbie, jerry bruckheimer

Alte știri din cinema

Meryl Streep, Palme d'or onorific la Cannes. Juriul acestei ediţii. Cannes imersiv

„A câștiga un premiu la Cannes, pentru comunitatea internațională de artiști, a reprezentat întotdeauna cea mai înaltă realizare în arta cinematografică”

Ménage-à-trois în filme. De la Jules et Jim, la Challengers

Challengers, nerecomandat sub 15 ani, se bazează foarte mult pe chimia dintre cei trei actori principali

5 informații interesante despre Baby Reindeer

Noua producție originală Netflix, Baby Reindeer, a fost lansată pe 11 aprilie și se bucură de o popularitate uriașă în rândul criticilor și cinefililor.

Michelle Yeoh, rol major în mini-seria Blade Runner 2099

Mini-seria va fi continuarea directă a lungmetrajului Blade Runner 2049, lansat în 2017 ca un sequel al originalului din 1982

Părerea ta

Spune-ţi părerea
JacobDann21 pe 23 noiembrie 2020 15:34
Pai da... Ca asta inseamna de fapt "egalitatea" feminismului, "puterea feminina"... Nici nu se mai feresc s-o spuna panaramele... Iar Johnny Depp a fost concendiat pentru ce? Pentru ca panarama aia il maltrata? Da, asta este "dreptatatea si egalitatea" dupa care feministele pretindeau ca fug...
spartacus pe 23 noiembrie 2020 17:31
O prostie maximă această idee, dar deh - este la modă ”feminismul”. Astept să văd in noul film din serie si personajele gay ca să fie ”setul” complet. Așa cum am mai spus, producătorii care vin cu astfel de idei idioate și-o vor ”fura” pe bună dreptate la momentul lansării/încasărilor, când vor vedea rezultatul unei asemenea ”strategii” păguboase căci doar astfel pot învăța.
ddman pe 23 noiembrie 2020 17:44
Imi place Margot, dar "sarea si piperul" seriei a fost Johnny Depp.
bogdanmate72 pe 5 iunie 2021 20:22
Estimez ca noua serie despre PIRATI, cu o FEMEIE in rolul principal, va fi un fiasco. Un fel de Stefan cel Mare cu creasta verde.

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells