Producţia ultimului film al lui Tom Cruise, Mena, s-a încheiat cu o tragedie

de Cristina Grigore în 14 Sep 2015
Două persoane şi-au pierdut viaţa într-un accident de avion. Aeronava transporta o parte din membrii echipei de filmare

Filmările peliculei Mena, o dramă poliţistă cu Tom Cruise în rol central, s-au încheiat cu o dramă, scrie Variety.com. Un accident de avion, petrecut vineri seară în Columbia – acolo unde s-a desfăşurat producţia – a cauzat moartea a două persoane şi rănirea gravă a celei de-a treia.

Comunicatul de presă emis de studiourile Universal menţionează că aparatul de zbor, ce îi avea la bord doar pe cei trei, urma să aterizeze în Medellin, un oraş din sud-vestul Columbiei lângă care tocmai se încheiaseră filmările lui Mena. Din primele relatări se pare că avionul s-a prăbuşit din cauza condiţiilor meteo nefavorabile.

Victimele sunt pilotul american Alan David Purwin şi Carlos Berl, originar din Venezuela, cascador şi pilot, de asemenea. Supravieţuitorul accidentului este un alt pilot american, Jimmy Lee Garind, care a fost transportat la spital cu răni grave.

Purwin era un nume consacrat la Hollywood. A contribuit la producţia multor scene spectaculoase din filme pentru micul şi marele ecran (Transformers, Pearl Harbour, Pirates of the Caribbean), cu apariţii cameo, ca pilot în titluri ca Jurassic World, Zero Dark Thirty şi Indecent Proposal.

Potrivit Deadline.com, cu 10 minute înainte ca avionul piloţilor-cascadori să decoleze, Tom Cruise a urcat într-un elicopter ce a urmat aceeaşi rută spre aeroportul din Medellin.

Mena, a cărui lansare va avea loc în ianuarie 2017, spune povestea americanului Barry Seal, care a lucrat ca pilot pentru Pablo Escobar, celebrul baron al drogurilor columbian. Seal a devenit ulterior spion în slujba Drug Enforcement Agency, agenţia federală americană ce luptă împotriva traficului şi consumului de droguri.  

Filmul, în regia lui Doug Liman (Edge of Tomorrow, Mr. & Mrs. Smith, The Bourne Identity), îi mai are în distribuţie pe Domhnall Gleeson şi Jesse Plemons.

Exploreaza subiecte similare:

Tom Cruise, Mena, Transformers, Pearl Harbor, Jurassic World, Indecent Proposal, Zero Dark Thirty

Alte știri din cinema

Gojira recomandă. Ce e de văzut la cinema și pe streaming săptămâna aceasta

„Cel mai malefic film văzut în ultima vreme”, plus un film românesc „de la cel mai prolific creator de conținut de la noi”, filme sentimentale, seriale cu umor de situație

Râul ucigaș - scufundarea în abisul percepției

Tânărul regizor chinez Wei Shunjun ne invită - mai mult decât au făcut-o alți regizori în ultimul timp - la interpretare

Laurent Cantet, regizorul francez care a câștigat Palme d'Or pentru Entre les murs, a murit

Distins cu Palme d'Or de către un juriu prezidat de actorul american Sean Penn, filmul prezintă un sistem de învățământ care se luptă să-și îndeplinească misiunile didactice și sociale

Nasty - mai mult decât tenis

După mediu-metrajul Nunți muzici și casete video, regizorul și producătorul Tudor Giurgiu a ales să își facă debutul în lungmetrajul documentar cu Nasty, un portret cât se poate de exhaustiv al românului care a schimbat fundamental tenisul.

Părerea ta

Spune-ţi părerea
cosmin742000 pe 14 septembrie 2015 11:58
credeam ca tragedia e ca ca si-a terminat filmul :)

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells