Fanii vor fi încântați de noua înfățișare a protagonistului, asigură producătorul lui Sonic the Hedgehog

de Cristina Grigore în 12 Iul 2019
Pentru a reface modul în care va arăta personajul pe marele ecran, lansarea a fost amânată pentru 14 februarie 2020

Înainte de lansarea pregătită pentru 8 noiembrie, filmul cu Sonic, personajul central al celebrei serii de jocuri a companiei Sega, a iscat controverse printre fani din cauza înfățișării sale.

Primele imagini din filmul regizat de Jeff Fowler, publicate la începutul lunii martie, au stârnit o mulțime de comentarii negative legate de dinții perfecți, mult prea asemănători cu cei umani, și membrele disproporționate. Paramount Pictures a luat în considerare criticile și a amânat lansarea peliculei, pentru a avea timp să refacă înfățișarea protagonistului.

Potrivit gamesradar.com, Tim Miller (Deadpool, Terminator: Dark Fate), unul dintre producătorii filmului, a dat asigurări într-un interviu acordat publicației Variety că imaginea lui Sonic a fost ajustată, iar fanii vor fi acum încântați de felul în care acesta arată.

„Este vorba despre o franciză, deci va trebui să fie totul grozav. Uite, am fost de partea fanilor aici, la fel și Jeff. Când lucrurile au luat-o razna, am mers și am spus că trebuie să admitem greșeala. […] Acesta era cel mai bun mod de a gestiona situația. Și fanii au ceva de spus. Și există un mod corect de a-i asculta”, a spus Miller.

Noua dată de lansare a lui Sonic the Hedgehog este 14 februarie 2020. Va da glas protagonistului actorul Ben Schwartz. Mai fac parte din distribuție James Marsden, Neal McDonough și Jim Carrey

Exploreaza subiecte similare:

Sonic the Hedgehog, Ben Schwartz, James Marsden, Jim Carrey

Alte știri din cinema

Trailer sumbru pentru Materiile întunecate: personaje malefice, daimoni, urși vorbitori

În centrul întregii povestiri este tema răpirilor de copii, răpiri organizate instituțional, așa cum prezintă un personaj: „Uneori, copiii dispar pur și simplu...”

Primul trailer pentru The Witcher de la Netflix vine cu spadasini, monștri și magicieni

„Cred că publicul va fi impresionat de câți monștri am reușit să concepem și cât de bine se integrează aceștia în poveste”...

Jessica Chastain și-a dorit ca It Chapter Two să fie „Carrie pe steroizi”

Continuarea peliculei horror se va lansa în cinematografele noastre pe 6 septembrie

Premierele săptămânii

Află ce-i de văzut weekend-ul acesta la cinema!

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells