Fanii vor fi încântați de noua înfățișare a protagonistului, asigură producătorul lui Sonic the Hedgehog

de Cristina Grigore în 12 Iul 2019
Pentru a reface modul în care va arăta personajul pe marele ecran, lansarea a fost amânată pentru 14 februarie 2020

Înainte de lansarea pregătită pentru 8 noiembrie, filmul cu Sonic, personajul central al celebrei serii de jocuri a companiei Sega, a iscat controverse printre fani din cauza înfățișării sale.

Primele imagini din filmul regizat de Jeff Fowler, publicate la începutul lunii martie, au stârnit o mulțime de comentarii negative legate de dinții perfecți, mult prea asemănători cu cei umani, și membrele disproporționate. Paramount Pictures a luat în considerare criticile și a amânat lansarea peliculei, pentru a avea timp să refacă înfățișarea protagonistului.

Potrivit gamesradar.com, Tim Miller (Deadpool, Terminator: Dark Fate), unul dintre producătorii filmului, a dat asigurări într-un interviu acordat publicației Variety că imaginea lui Sonic a fost ajustată, iar fanii vor fi acum încântați de felul în care acesta arată.

„Este vorba despre o franciză, deci va trebui să fie totul grozav. Uite, am fost de partea fanilor aici, la fel și Jeff. Când lucrurile au luat-o razna, am mers și am spus că trebuie să admitem greșeala. […] Acesta era cel mai bun mod de a gestiona situația. Și fanii au ceva de spus. Și există un mod corect de a-i asculta”, a spus Miller.

Noua dată de lansare a lui Sonic the Hedgehog este 14 februarie 2020. Va da glas protagonistului actorul Ben Schwartz. Mai fac parte din distribuție James Marsden, Neal McDonough și Jim Carrey

Exploreaza subiecte similare:

Sonic the Hedgehog, Ben Schwartz, James Marsden, Jim Carrey

Alte știri din cinema

Meryl Streep, Palme d'or onorific la Cannes. Juriul acestei ediţii. Cannes imersiv

„A câștiga un premiu la Cannes, pentru comunitatea internațională de artiști, a reprezentat întotdeauna cea mai înaltă realizare în arta cinematografică”

Ménage-à-trois în filme. De la Jules et Jim, la Challengers

Challengers, nerecomandat sub 15 ani, se bazează foarte mult pe chimia dintre cei trei actori principali

5 informații interesante despre Baby Reindeer

Noua producție originală Netflix, Baby Reindeer, a fost lansată pe 11 aprilie și se bucură de o popularitate uriașă în rândul criticilor și cinefililor.

Michelle Yeoh, rol major în mini-seria Blade Runner 2099

Mini-seria va fi continuarea directă a lungmetrajului Blade Runner 2049, lansat în 2017 ca un sequel al originalului din 1982

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells