Producătorii lui Harry Potter aduc pe marile ecrane lumea secretă a personajelor de basm din Fables

de Cristina Grigore în 5 Iun 2013
Benzile desenate au fost adaptate de către unul din scenariştii lui The Fantastic Four

Site-ul The Hollywood Reporter anunţă proiectul lui David Heyman şi Jeffrey Clifford de la Heyday Films, doi dintre producătorii seriei Harry Potter, o adaptare pentru marele ecran a unei moderne şi îndrăgite reviste de benzi desenate intitulată Fables.

Povestea din benzile desenate este o creaţie a lui Bill Willingham din 2002 şi urmăreşte o serie de personaje legendare din basme şi folclor. Aceştia s-au autointitulat „Fables”, iar drama lor constă în faptul că au fost exilaţi din Ţările de Baştină de către „Adversar”, care a pus stăpânire pe tărâmul în care îşi duceau existenţa. De atunci, au format o comunitate secretă în oraşul New York, ce poartă numele de Fabletown. Fableşii care nu au, , abilitatea de a se transforma sau a se contopi cu fiinţele umane - precum monştrii şi animalele antropomorfe – trăiesc la „Ferma” din partea de nord a oraşului.

Deocamdată, singurele detalii despre producţie sunt legate de scenaristul şi regizorul acestuia. De adaptarea poveştii se va ocupa Jeremy Slater, cel care a colaborat la reboot-ul lui The Fantastic Four. Nikolaj Arcel, al cărui O afacere regală a fost nominalizat anul trecut la premiile Oscar pentru Cel mai bun film străin, va sta la cârma producţiei.

Exploreaza subiecte similare:

David Heyman, Jeffrey Clifford, Nikolaj Arcel, En kongelig affære

Alte știri din cinema

Meryl Streep, Palme d'or onorific la Cannes. Juriul acestei ediţii. Cannes imersiv

„A câștiga un premiu la Cannes, pentru comunitatea internațională de artiști, a reprezentat întotdeauna cea mai înaltă realizare în arta cinematografică”

Ménage-à-trois în filme. De la Jules et Jim, la Challengers

Challengers, nerecomandat sub 15 ani, se bazează foarte mult pe chimia dintre cei trei actori principali

5 informații interesante despre Baby Reindeer

Noua producție originală Netflix, Baby Reindeer, a fost lansată pe 11 aprilie și se bucură de o popularitate uriașă în rândul criticilor și cinefililor.

Michelle Yeoh, rol major în mini-seria Blade Runner 2099

Mini-seria va fi continuarea directă a lungmetrajului Blade Runner 2049, lansat în 2017 ca un sequel al originalului din 1982

Părerea ta

Spune-ţi părerea
dacoda pe 5 iunie 2013 09:36
Destul de interesant........poate va iesi ceva frumos :)
alex_il_fenomeno pe 5 iulie 2013 16:20
Foarte tare! De abia acum aud, insa astept cu nerabdare sa vad ce o sa iasa.

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells