Primul trailer Thor: Ragnarok. Măsura puterii pe care o are Hela

de Gloria Sauciuc în 10 Apr 2017
Thor: Ragnarok intră în cinematografele noastre pe 27 octombrie

Primul trailer Thor: Ragnarok a fost dat pubicității în urmă cu câteva zeci de minute și are deja peste 10 milioane de vizualizări pe platformele video care l-au preluat. Așteptarea fanilor este pe deplin satisfăcută, pentru că trailerul este cu adevărat spectaculos. Ne dă o imagine clară asupra puterii pe care o are Hela (Cate Blanchett), care dorește (din motive încă obscure) să aducă moarte Asgar-ului.

Totodată, vedem că Regele Tunetului (Chris Hemsworth) este luat prizonier și aruncat în arenă, contra unui gladiator neașteptat; ceea ce pare asul din mânecă al lui Thor, se dovedește a fi o situație de confruntare pe viață și pe moarte, căci oponentul este un fost Răzbunător.

Așadar, vedem că Thor devine captiv în cealaltă parte a universului, fară puternica sa armă, ciocanul; se află într-o cursă contracronometru, căci trebuie să ajungă cât mai repede în Asgard, planeta sa de origine, ameninţată cu distrugerea totală. Ameninţarea este una neaşteptată şi neobişnuit de puternică – şi este adusă de nemiloasa Hela. Costumul acestui villain feminin e memorabil prin casca dotată cu coarne supradimensionate; ne amintește de coșmarurile agentului special Will Graham (Hugh Dancy) din serialul Hannibal.

Sinopsisul oficial stipulează că evenimentele au loc imediat după The Avengers: Age of Ultron, când Thor se recuperează în urma cumplitei lupte cu robotul hotărât să distruga umanitatea. Doar că ceea ce Ultron amenința să facă pe Terra iată că se pregătește pe Asgard: apocalipsa ar putea distruge din temelii luminoasa lume condusă de Odin, iar Thor va avea mare nevoie de ajutorul lui Loki pentru a înfrunta pericolul ce-i amenință tărâmul de baștină.

Exploreaza subiecte similare:

Thor: Ragnarok, Cate Blanchett, Chris Hemsworth, Hugh Dancy, Hannibal

Alte știri din cinema

Filmul biografic Rodin: sculptorul, ca un faun bătrân, seducător şi uşor excentric

Personajul este decupat cu o aureolă luminoasă pe un contur întunecat - însă mai frecvent evoluează între tonuri de bej

Jason Momoa explică de ce unele scene cu Aquaman din Justice League au fost eliminate

„S-ar fi putut face două filme", a spus actorul, referindu-se la materialul filmat

Reparându-i pe cei vii: tonul unui documentar, imagini de o frumuseţe tăcută

Filmul cu Anne Dorval, Emmanuelle Seigner, Tahar Rahim rulează pe marile noastre ecrane

Murder on the Orient Express va avea o continuare

20th Century Fox a început deja lucrul la Death in the Nile, o nouă aventură poliţistă inspirată din opera Agathei Christie

Părerea ta

Spune-ţi părerea
Qube86 pe 10 aprilie 2017 22:07
Foarte misto trailer-ul...Chiar arata ca un film pentru care m-as incumeta sa fac un drum pana la cinema :))) Mi-au placut filmele anterioare cu Thor (prima parte am vizionat-o de 2 ori la cinema) si mi-ar parea rau sa strice seria...Sper sa fie reusit...
ishmael pe 11 aprilie 2017 10:30
cele doua Thor au fost singurele Avengers-Marvel vazute la cinema; primul a fost intr-adevar foarte reusit, si visual si epic, al doilea a fost asa si asa. o sa merg si la al treilea sa nu stric traditia :)
camaleonii pe 12 aprilie 2017 00:52
boring...nimic interesant. primul thor a fost f tare - printre cele mai bune filme Marvel facute. al 2-lea a fost decent. nimic spectaculos insa bunicel. al 3-lea pare din trailer foarte slab.
spartacus pe 15 aprilie 2017 15:21
N-o să înțeleg niciodată și nici nu vreau să înțeleg specimenele ca tine care fac pe Gică-Contra orice ar fi. Probabil că Thor 2 sau trailerul la partea a treia din Thor nu empatizează cu eu-l tău interior, asta probabil pentru că ești caracterizat de o iritabilitate difuză și o nemulțumire continuă pe care nu o poți controla, ele fiind dezvoltări ulterioare ale unor stări traumatice ce vin din copilărie, corect??... :)))))))))))
Shovi pe 16 aprilie 2017 01:02
@spartacus Lasa omu sa isi spuna parearea ca traim intr-o tara libera. Daca nu iti place si nu esti de acord cu ce zice nu inseamna ca e "gica contra". Nu sunt de acord cu el, dar lasa-l sa isi spuna parerea, nu te mai ofensa atata.

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells