Primele imagini cu Channing Tatum şi Jonah Hill de la filmările lui 22 Jump Street

de Cristina Grigore în 15 Oct 2013
Aventurile tinerilor poliţişti continuă la facultate

Continuarea lui 21 Jump Street, lungmetrajul inspirat din serialul poliţist cu acelaşi nume ce a rulat între 1987 şi 1991, a început recent producţia în Louisiana, Statele Unite. Primele imagini din sequel, intitulat 22 Jump Street, au fost publicate de DailyMail.com, şi îi au în prim-plan pe actorii centrali: Channing Tatum şi Jonah Hill într-o scenă amuzantă de urmărire într-un vehicul de forma unei căşti de fotbal american.

În 22 Jump Steet, ofiţerii de poliţie Schmidt (Hill) şi Jenko (Tatum) acţionează din nou sub acoperire de această dată la facultate. Însă, atunci când Jenko se simte tot mai atras de spiritul de competiţie şi adrenalină al echipei de fotbal american, iar Schmidt se instalează tot mai confortabil în boemul grup de artişti al facultăţii, parteneriatul lor începe să scârţâie. Pentru a reuşi să rezolve cazul ce le-a fost repartizat, cei doi trebuie acum să realizeze cum pot avea o relaţie matură, din care să lipsească răbufnirile adolescentine.

Filmul nu îl readuce în scenă pe Johnny Depp, însă promite un alt cameo al unui actor cu renume. Lansarea lui 22 Jump Street este programată pentru 13 iunie 2014.

Exploreaza subiecte similare:

21 Jump Street, 22 Jump Street, Johnny Depp

Alte știri din cinema

Meryl Streep, Palme d'or onorific la Cannes. Juriul acestei ediţii. Cannes imersiv

„A câștiga un premiu la Cannes, pentru comunitatea internațională de artiști, a reprezentat întotdeauna cea mai înaltă realizare în arta cinematografică”

Ménage-à-trois în filme. De la Jules et Jim, la Challengers

Challengers, nerecomandat sub 15 ani, se bazează foarte mult pe chimia dintre cei trei actori principali

5 informații interesante despre Baby Reindeer

Noua producție originală Netflix, Baby Reindeer, a fost lansată pe 11 aprilie și se bucură de o popularitate uriașă în rândul criticilor și cinefililor.

Michelle Yeoh, rol major în mini-seria Blade Runner 2099

Mini-seria va fi continuarea directă a lungmetrajului Blade Runner 2049, lansat în 2017 ca un sequel al originalului din 1982

Părerea ta

Spune-ţi părerea
AndreBlack pe 15 octombrie 2013 20:12
Can't wait :D
alex_il_fenomeno pe 15 noiembrie 2013 15:01
Credeam ca va fi 21 Jump Street 2, dar asa este si mai placut din punct de vedere al rezonantei. La primul m-am amuzat copios, de abia astept!

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells