Primele detalii despre X-Men: Apocalypse

de Cristina Grigore în 14 Apr 2014
Bryan Singer arată la ce să ne așteptăm de la viitorul film al seriei

Chiar dacă lansarea lui X-Men: Days of Future Past nu a avut loc încă, regizorul Bryan Singer și scenaristul Simon Kinberg sunt deja cu gândul la următoarea parte a francizei, X-Men: Apocalypse. Cei doi sunt nerăbdători să înceapă lucrul la viitorul film și au dezvăluit deja unele amănunte legate de acesta site-ului Entertainment Weeky.

Singer a explicat că filmul nu va copia varianta de poveste din benzile desenate Age of Apocalypse. ,,Filmul nu va crea neapărat o univers alternativ, însă ar putea exista totuși unele modificări cu care mă voi juca”.

,,Din punct de vedere vizual, noua producție ar putea fi mai de impact față de Days of Future Past, pentru că imaginile vor fi cele ale unui disaster movie. Așa cum de altfel sugerează și titlul”, a adăuat Kinberg.

Singer a mai spus și că evenimentele din Days of Future Past nu le vor declanșa în mod direct pe cele din Apocalypse. ,,Ceea ce face însă, este să ofere mai multe direcții de a continua acțiunea. Însă ceea ce vom descoperi în Apocalypse este că evenimentele din Days of Future Past au făcut totuși posibile evenimentele noului film”,  a detaliat acesta.

Intenția celor doi este să îi readucă în scenă pe Professor X (James McAvoy), Magneto (Michael Fassbender), Mystique (Jennifer Lawrence), Beast (Nicholas Hoult), Gambit and Nightcrawler. ,,Vreau să încep să prezint personajele familiare în etape diferite ale existenței lor și să explorez de asemenea, anii ’80, a mai dezvăluit Singer.

X-Men: Days of Future Past se lansează la noi pe 23 mai. Debutul în cinematografe al viitorului X-Men: Apocalypse este programat pentru 27 mai 2016.

Exploreaza subiecte similare:

X-Men: Apocalypse, X-Men: Days of Future Past, Bryan Singer, Simon Kinberg, James McAvoy, Michael Fassbender, Jennifer Lawrence, Nicholas Hoult

Alte știri din cinema

Gojira recomandă. Ce e de văzut la cinema și pe streaming săptămâna aceasta

„Cel mai malefic film văzut în ultima vreme”, plus un film românesc „de la cel mai prolific creator de conținut de la noi”, filme sentimentale, seriale cu umor de situație

Râul ucigaș - scufundarea în abisul percepției

Tânărul regizor chinez Wei Shunjun ne invită - mai mult decât au făcut-o alți regizori în ultimul timp - la interpretare

Laurent Cantet, regizorul francez care a câștigat Palme d'Or pentru Entre les murs, a murit

Distins cu Palme d'Or de către un juriu prezidat de actorul american Sean Penn, filmul prezintă un sistem de învățământ care se luptă să-și îndeplinească misiunile didactice și sociale

Nasty - mai mult decât tenis

După mediu-metrajul Nunți muzici și casete video, regizorul și producătorul Tudor Giurgiu a ales să își facă debutul în lungmetrajul documentar cu Nasty, un portret cât se poate de exhaustiv al românului care a schimbat fundamental tenisul.

Părerea ta

Spune-ţi părerea
cristi23 pe 14 aprilie 2014 11:40
super........
Bayard pe 14 aprilie 2014 14:02
Gambit si Nightcrawler ..... super!!! :) Daca aveau si o Rogue alta decat Anna Paquin era extraordinar :).
Tyson_Kyd pe 14 aprilie 2014 21:15
Buna stirea, insa are ceva greseli :-| !
alex_il_fenomeno pe 10 octombrie 2014 00:29
Asteptarile sunt uriase, acest lucru este clar.

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells