Prima imagine cu The Eternals

de Gloria Sauciuc în 26 Aug 2019
Filmul se va lansa în 2020

Prezentarea Walt Disney Pictures de la evenimentul D23 Expo ce a avut loc în weekend i-a adus pe scenă pe actorii din mult-așteptatul The Eternals, o producţie din a patra fază a MCU, ce va da startul unei noi francize cu supereroi.

Directorul Marvel Studios, Kevin Feige, a prezentat o imagine concept-art cu costumele principalelor personaje. Richard Madden îl portretizează pe atotputernicul Ikaris, un bărbat care îşi trage puterile din energia cosmică. Kumail Nanjiani îl joacă pe Kingo, extraterestrul cu puteri cosmice, Lauren Ridloff este Makkari, a cărei superputere este viteza. Ea este prima supereroină lipsită de auz din MCU. Brian Tyree Henry joacă rolul inteligentului inventator Phastos. Salma Hayek este liderul spiritual Ajak, ce se distinge prin înțelepciune; Lia McHugho joacă pe veșnic tânăra Sprite, aflată în posesia unui suflet antic; Don Lee îl joacă pe puternicul Gilgamesh iar Angelina Jolie este neînfricata războinică Thena.

Kit Harrington nu face parte din grupul Eternilor, el este Dane Whitman, a.k.a. The Black Night iar Gemma Chan va fi Sersi, cea care iubește rasa oamenilor. De altfel, Sersi, un supraom din grupul Eternilor, care „iubeşte să trăiască printre pământeni” va fi și personajul central al filmului. De ea se îndrăgosteşte Ikaris. Barry Keoghan este singuraticul Druig.

The Eternals, fiinţe cu aspect uman şi puteri extraordinare, au fost numiţi protectori ai Pământului de către alte entităţi mai puternice, The Celestials. The Eternals se află într-un conflict fără sfârşit cu The Deviants, un experiment eşuat al Celeştilor, a căror înfăţişare hidoasă este o refecţie a naturii lor violente şi pline de ură. Filmul The Eternals va fi regizat de Chloe Zhao (The Rider), după un scenariu de Matthew şi Ryan Firpo.

Alte știri din cinema

Cum arată mașina lui James Bond din No Time to Die

Pelicula se va lansa la noi pe se va lansa la noi pe 10 aprilie 2020

Sylvester Stallone a confirmat încă un film cu Rocky Balboa

Starul va reveni pe marele ecran din 20 septembrie în Rambo: Last Blood

The Lighthouse, în exclusivitate în România la Dracula Film Festival

Cea de-a șaptea ediție a festivalului dedicat filmelor fantasy și de groază va avea loc între 16 și 20 octombrie 2019 la Brașov

Drama medicală The Good Doctor, cu Freddie Highmore, din 3 octombrie, la AXN

Actorul a fost nominalizat în 2018 la Globurile de Aur, categoria „Cel mai bun actor într-o dramă TV”.

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells