Premierele săptămânii 6-12 iunie 2014

de Ştefan Dobroiu în 6 Iun 2014
Iată ce-i de văzut pe marile ecrane în acest weekend!

Săptămâna aceasta filmele ne trimit într-un trecut amuzant şi într-un viitor periculos. Două premiere ne aşteaptă pe marile ecrane, ambele cu nume extrem de populare pe afiş. Iată mai jos recomandările Cinemagia cu privire la noile filme lansate vineri. Consultă programul proiecţiilor de pe site pentru a vedea cum strecori o vizită la cinema în planurile de weekend şi, dacă vrei să intri la film fără să stai la coadă, apasă butonul Cumpără bilet de sub afişele filmelor pentru a folosi cea mai modernă şi lipsită de bătăi de cap metodă de achiziţionare a biletelor!

Edge of Tomorrow: Prizonier în timp
Va fi fără îndoială hitul săptămânii şi are toate şansele să se numere printre campionii lunii iunie (citeşte AICI despre cele mai interesante premiere aşteptate pe ecrane de-a lungul următoarelor patru weekend-uri). Pe noi filmul ne-a cucerit cu aspectul (exoarmura lui Tom Cruise este foarte interesantă) şi cu faptul că această mega-producţie semnată de Doug Liman îi oferă în sfârşit lui Emily Blunt un rol într-un blockbuster. Faptul că sarcina personajelor celor doi, Bill şi Rita, este să scape Pământul de o invazie extraterestră face lucrurile încă şi mai interesante, dar şi faptul că Tom Cruise interpretează un rol întrucâtva nefamiliar lui. Uită-i pe Ethan Hunt, Jack Harper (Oblivion), Jack Reacher şi Milner (Knight and Day), pentru că Bill Cage chiar are multe de învăţat înainte de a ajunge un erou. Filmul se lansează de azi inclusiv pe ecranul IMAX din Bucureşti.

Urma scapă turma/A Million Ways to Die in the West
Seth MacFarlane a devenit cunoscut datorită serialului animat Family Guy şi a dat lovitura în 2012 cu Ted, filmul cu trăsnitul ursuleţ de pluş care a ajuns comedia originală cu ratingul R cu cele mai mari încasări din istoria cinema-ului american. În premiera de vineri, MacFarlane ne poartă în Vestul Sălbatic al anului 1882 pentru a ne arăta aventurile laşului fermier Albert (MacFarlane), părăsit de iubită (Amanda Seyfried), după ce se retrage dintr-un duel. O întâlnire providenţială cu Anna (Charlize Thereon) pare a-i schimba norocul lui Albert, doar că în peisaj trebuie să apară şi Clinch (Liam Neeson), soţul acesteia şi unul din cei mai vânaţi nelegiuiţi din Vestul Sălbatic. În timp ce ne arată evoluţia lui Albert, MacFarlane rămâne fidel semnificaţiei titlului şi ne arată, într-un melanj sângeros de violenţă şi umor, în câte moduri trăsnite îţi poţi afla sfârşitul în Vest.

Dacă această săptămână are doar două premiere, următoarea are şase, venind cu cel mai bogat weekend cinematografic al lunii.

Care crezi că este cea mai interesantă premieră a săptămânii?

Exploreaza subiecte similare:

Tom Cruise, Doug Liman, Emily Blunt, Seth MacFarlane, Charlize Theron, Liam Neeson, Edge of Tomorrow, A Million Ways to Die in the West

Alte știri din cinema

Meryl Streep, Palme d'or onorific la Cannes. Juriul acestei ediţii. Cannes imersiv

„A câștiga un premiu la Cannes, pentru comunitatea internațională de artiști, a reprezentat întotdeauna cea mai înaltă realizare în arta cinematografică”

Ménage-à-trois în filme. De la Jules et Jim, la Challengers

Challengers, nerecomandat sub 15 ani, se bazează foarte mult pe chimia dintre cei trei actori principali

5 informații interesante despre Baby Reindeer

Noua producție originală Netflix, Baby Reindeer, a fost lansată pe 11 aprilie și se bucură de o popularitate uriașă în rândul criticilor și cinefililor.

Michelle Yeoh, rol major în mini-seria Blade Runner 2099

Mini-seria va fi continuarea directă a lungmetrajului Blade Runner 2049, lansat în 2017 ca un sequel al originalului din 1982

Părerea ta

Spune-ţi părerea
AndreBlack pe 6 iunie 2014 15:29
Edge of Tomorrow

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells