Premierele săptămânii 1-7 mai 2015

de Ştefan Dobroiu în 1 Mai 2015
Peisagista Kate Winslet are ceva de împărţit cu nemuritoarea Blake Lively

Este weekendul de 1 mai, iar experienţele din anii trecuţi ne-au arătat ca sălile de cinema nu sunt o concurenţă de temut pentru escapadele la mare şi la munte sau nelipsitul grătar, prin urmare iată că avem parte de doar două premiere pe ecrane. Iată mai jos de ce ai vrea să vezi aceste filme. Interesant este şi faptul că ambele premiere au în rolul principal masculini actori europeni, unul olandez, celălalt belgian, care păreau destinaţi unor cariere locale, dar iată că abordează eficient cinema-ul de limbă engleză.

Aici o trecere în revistă a tuturor premierelor lunii mai.

Poţi consulta pe site programul proiecţiilor pentru a vedea cum strecori o vizită la cinema în planurile de distracţie ale acestui sfârşit de săptămână şi, dacă vrei să intri la film fără să stai la coadă, apasă butonul "Cumpără bilet" de sub afişele filmelor pentru a folosi cea mai rapidă, practică, modernă şi lipsită de bătăi de cap metodă de achiziţionare a biletelor!

Secretul lui Adaline/Age of Adaline
Deşi nelipsită de ani buni de pe marile ecrane, Blake Lively nu a reuşit încă să-şi facă o carieră de primă mărime la Hollywood. Face un pas înainte cu Age of Adaline, povestea lui Adaline, o tânără născută pe 1 ianuarie 1908 care nu a mai îmbătrânit nici măcar o secundă după un accident survenit pe când avea 29 de ani. "Imună la ravagiile timpului", Adaline se va trezi incapabilă să-şi trăiască viaţa din plin, temătoare să se ataşeze de oameni pe care ştie că îi va pierde sau care i-ar putea descoperi secretul. Oare întâlnirea cu chipeşul Ellis o va face să înţeleagă că alegerile ei o condamnă la o fugă continuă? În rolul lui Ellis apare Michiel Huisman, actorul olandez de văzut în Urzeala tronurilor unde îl interpretează pe descurcăreţul Daario Naharis. Ellis este primul său rol principal într-un film american.

Haos la Versailles/A Little Chaos
Alan Rickman nu este doar regele Ludovic al XIV-lea în acest film de epocă, ci şi regizor. Povestea are o premisă familiară: Regele Soare vrea, nici mai mult, nici mai puţin decât raiul pe pământ în grădinile sale. Sarcina de a crea superbele grădini îi revine peisagistului André Le Nôtre (Matthias Schoenaerts), celebru pentru geometria perfectă a proiectelor sale. Pentru realizarea unei fântâni Le Nôtre este atras de proiectul lui Sabine De Barra (Kate Winslet), o peisagistă care merge împotriva modei vremurilor. Vocea lui Sabine, care nu ezită să-şi spună părerea şi să lupte pentru propria viziune, va face valuri la curtea regală din anul 1862... Este prima colaborare a lui Alan Rickman cu Winslet de la Raţiune şi simţire, lăudata ecranizare care a transformat-o pe Emma Thompson în unicul laureat cu Oscar atât pentru actorie, cât şi pentru scenariu.

Care crezi că este cea mai interesantă premieră a săptămânii?

Exploreaza subiecte similare:

Kate Winslet, Emma Thompson, Alan Rickman, Matthias Schoenaerts, Blake Lively, Michiel Huisman, A Little Chaos, The Age of Adaline, Game of Thrones, Sense and Sensibility

Alte știri din cinema

Sunt un mic ticălos, prima serie animată cu peste cinci miliarde de dolari încasări

Cu începere din acest weekend, seria se va numi "Sunt un mic ticălos profitabil"

Tot ce ştim despre Alien: Romulus

Noul film din franciza Alien se lansează la jumătatea lunii august

Trailerul Gladiator 2 este aici!

Puterea coruptă şi idealul libertăţii se confruntă din nou în arena Colosseumului

Vânătoarea lui Josef Mengele devine serial

"Îngerul morţii" de la Auschwitz a fost vizat de o spectaculoasă misiune de capturare

Părerea ta

Spune-ţi părerea
XShadowX pe 1 mai 2015 12:03
Age of Adaline pare interesant ;)

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells