Premieră la Megamax: Alegerea lui Chuck, din 18 septembrie

de Cinemagia în 14 Sep 2017
Aventura, distracţia, prietenia, vor fi prezente în cele 20 de episoade

Megamax, televiziunea de acţiune şi aventură pentru copii şi adolescenţi va transmite o nouă premieră, serialul „Alegerea lui Chuck", ce va fi difuzat de la ora 18:00, începând cu data de 18 septembrie 2017. Aventura, distracţia, prietenia, vor fi prezente în cele 20 de episoade. Cum se va descurca eroul nostru și ce decizii va lua? Aflăm de la Megamax!

Pentru Chuck, viața nu înseamnă decât să facă alegeri. Dar, din fericire pentru el, alegerile din viața lui Chuck sunt suprinzător mai copleșitoare decât ale celorlalți pentru că el este ... cel care decide!

Unele alegeri s-au dovedit a fi extraordinare, altele nu prea. În timp ce majoritatea copiilor sunt foarte limitați în alegeri, acest băiat de 10 ani reușește să își controleze soarta și să meargă dintr-o aventură emoționantă în alta, fără adulți bătrâni și plictisitori care să îi spună ce să facă, și cu prietenul lui bun Misha și cu fratele Norm, care îl însoțesc în această aventură!   

Despre Megamax

Megamax oferă ce este mai bun din umor, acţiune, aventură şi muzică. Cu serialele de aventură, personajele amuzante şi acţiunea live, Megamax aduce un amestec reuşit de programe pentru tineri. În această ofertă de programe la modă, copiii pot regăsi supereroii şi eroii de zi cu zi; iar prin serialele pentru tineri, adolescenţii pot experimenta situaţii asemănătoare cu cele din propriile lor vieţi.


Alte știri din cinema

Gojira recomandă. Ce e de văzut la cinema și pe streaming săptămâna aceasta

„Cel mai malefic film văzut în ultima vreme”, plus un film românesc „de la cel mai prolific creator de conținut de la noi”, filme sentimentale, seriale cu umor de situație

Râul ucigaș - scufundarea în abisul percepției

Tânărul regizor chinez Wei Shunjun ne invită - mai mult decât au făcut-o alți regizori în ultimul timp - la interpretare

Laurent Cantet, regizorul francez care a câștigat Palme d'Or pentru Entre les murs, a murit

Distins cu Palme d'Or de către un juriu prezidat de actorul american Sean Penn, filmul prezintă un sistem de învățământ care se luptă să-și îndeplinească misiunile didactice și sociale

Nasty - mai mult decât tenis

După mediu-metrajul Nunți muzici și casete video, regizorul și producătorul Tudor Giurgiu a ales să își facă debutul în lungmetrajul documentar cu Nasty, un portret cât se poate de exhaustiv al românului care a schimbat fundamental tenisul.

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells