Povești de succes emoționante a trei super-femei, zeci de premii în Campania DIVA „Mergi pe ritmul tău!” și seriale mult-așteptate

de Cinemagia în 27 Oct 2015
DIVA a ales trei reprezentante inspiraționale, trei femei puternice, care au mare succes în domenii diferite - muzică, sport și afaceri: celebra artistă Ellie White, Campioana Mondială la gimnastică aerobică Anca Surdu și cunoscuta femeie de afaceri Cristina Bâtlan

Toamna aceasta, televiziunea DIVA își încurajează publicul - prin noua campanie de brand intitulată Mergi pe ritmul tău, care are în centrul atenției femeile puternice - să pășească ferm înainte, cu încredere și să își urmeze propriul drum.

DIVA a ales trei reprezentante inspiraționale, trei femei puternice, care au mare succes în domenii diferite -  muzică, sport și afaceri: celebra artistă Ellie White (care preferă serialul DIVA Soția perfectă), Campioana Mondială la gimnastică aerobică Anca Surdu (care preferă serialul DIVA Pompierii din Chicago) și cunoscuta femeie de afaceri Cristina Bâtlan (care preferă serialul DIVA Hawaii 5.0). Fiecare dintre acestea merge acum pe drumul său, pe ritmul ei și poate fi un model pentru oricine își caută sau dorește să își redescopere propriul ritm. Ellie White, Anca Surdu și Cristina Bâtlan își împărtășesc poveștile de viață în videoclipuri emoționante, difuzate de televiziunea DIVA. Prin intermediul acestor imagini, cele trei celebrități dezvăluie publicului DIVA felul în care au reușit să pășească în viață pe ritmul lor.

Campania DIVA Mergi pe ritmul tău continuă, în perioada 26 octombrie - 8 noiembrie 2015, cu un concurs desfășurat pe pagina de Facebook DIVA Romania, în cadrul aplicației DIVA - Care e ritmul tău?. Aplicația poate fi accesată folosind următorul  link: http://on.fb.me/1LX9F3i .

Cele trei videoclipuri reprezentând poveștile de succes ale acestor femei puternice pot fi urmărite și prin intermediul paginii de Facebook DIVA Romania, iar fanii DIVA pot alege povestea care îi inspiră sau care se potrivește cel mai bine cu ritmul propriu. Astfel, au șansa de a câștiga, prin trageri la sorți, numeroase premii: o bicicletă Pegas, un iPod Touch de 32 GB sau 14 pedometre.

Diva Poveste Anca Surdu

Diva Poveste Ellie White

Diva Poveste Cristina Batlan

 

Soția perfectă, sezonul 7,  în fiecare duminică, de la ora 21:00

Ce urmează pentru Alicia în noile episoade ale serialului de succes Soția perfectă? Sezonul 7 începe, în premieră la DIVA, duminică, 25 octombrie 2015, la ora 21:00 și episoadele vor fi difuzate săptămânal.

În noul sezon, pe Alicia (Julianna Margulies) o aşteaptă provocări noi. Peter Florrick (Chris North) va fi candidatul la preşedinţie al Partidului Democrat, idee sugerată de producătorii serialului, astfel încât povestea va semăna mai mult ca oricând cu ceea ce vedem zilnic la ştiri.

Consecinţele dramatice ale anunţului lui Peter vor fi resimțite din plin. Alicia (Julianna Margulies) îi surprinde pe strategii politici şi pe colegii ei, afirmându-şi independenţa şi spunând foarte clar că nu doreşte să fie implicată în campania soţului ei. Dar când Peter riscă să-şi facă duşmani puternici, oare planul Aliciei o va ajuta să evite pierderile colaterale sau va sfârşi prin a fi implicată şi ea în acest haos?

Protagonista serialului Soția perfectă este laureata cu Emmy şi Globul de Aur Julianna Margulies, care joacă rolul Aliciei Florrick, o soţie şi mamă care se reinventează după ce soţul ei este implicat într-un scandal de corupţie politică şi sexuală. Încurajată de ideea de a prelua frâiele propriului viitor, Alicia deschide, curajoasă, noi căi.

Sezonul 7 al serialului Soția perfectă va fi difuzat, așadar, în premieră la DIVA, începând din data de 25 octombrie, la ora 21:00. Episoadele vor fi difuzate în fiecare duminică, de la ora 21:00.

Sezonul 2 al serialului Bibliotecarii începe exclusiv la DIVA duminică, 8 noiembrie, la ora 18:00. Episoadele vor fi difuzate săptămânal

Noah Wyle și Rebecca Romijn revin toamna aceasta la DIVA, iar personajele lor - Flynn și Eve – își continuă aventurile și lupta împotriva forțelor răului în sezonul 2 al serialului Bibliotecarii, în premieră numai la DIVA începând de duminică, 8 noiembrie, la ora 18:00.

Serialul Bibliotecarii are în centru o organizaţie antică ascunsă sub Biblioteca Publică Metropolitană din New York, care protejează lumea de realitatea magică şi secretă care ne încojoară. Acest grup interesant de personaje rezolvă mistere imposibile, luptă cu ameninţările supranaturale şi recuperează artefacte puternice din întreaga lume. Printre obiectele păstrate în Bibliotecă se află Chivotul Legământului, Lancea Sfântă, Potirul Sfânt şi Excalibur. Doar cineva cu priceperi speciale poate aduna şi proteja aceste artefacte şi, mai important, se poate asigura că nu cad în mâini greşite.

Tema sezonului doi este „Nu mai poţi fi cine erai”. Dacă în prima serie a fost vorba despre accesul în această lume secretă, a doua serie se centrează pe schimbările pe care trebuie să le faci odată intrat în această lume şi pe faptul că felul în care ne vedem pe noi înşine (imaginea de sine, scopurile noastre) nu rămâne stabil în lumea în schimbare din jur. Viaţa înseamnă creştere şi fiecare Bibliotecar trebuie să renunţe la vechi şi să devină altcineva sau cineva mai bun. Nu poţi trăi o nouă viaţă fără a fi schimbat de experienţa asta.

Alături de Noah Wyle și Rebecca Romijn, în al doilea sezon al serialului Bibliotecarii mai joacă și Christian Kane, Lindy Booth, John Kim, John Larroquette și mulți alții. Nu uitați: sezonul 2 al serialului Bibliotecarii începe exclusiv la DIVA duminică, 8 noiembrie, la ora 18:00. Episoadele vor fi difuzate săptămânal.

Sezonul 5 al serialului Hawaii 5.0 se difuzează în premieră la DIVA marțea, la ora 21:00. În fiecare săptămână pot fi văzute câte două episoade

Hawaii pare un paradis tropical, dar asta nu înseamnă că viaţa de poliţist este mai uşoară aici! În prima infracţiune din acest sezon, turiştii atraşi de frumuseţile statului sunt ţinta focului armat. Când drumeţii sunt atacaţi de o dronă militară furată, Jerry Ortega (Jorge Garcia) are un plan pentru a interveni şi pentru a preîntâmpina un dezastru - dar care este motivul real al acestui atac? În plus, Adam o cere de soţie pe Kono, iar Danny află veşti foarte proaste despre fratele său, Matt.

Exploreaza subiecte similare:

The Good Wife, Hawaii Five-0, Chicago Fire

Alte știri din cinema

7 filme cu și despre tenis

Cu documentarul Nasty și lungmetrajul Challengers acum în cinematografe, haideți să trecem în revistă alte filme de care se pot bucura iubitorii sportului alb

Chris Hemsworth despre rolul din Furiosa: Saga Mad Max: ”Este un vis devenit realitate”

Chris Hemsworth îl interpretează pe Dementus, personajul principal negativ din ceea ce se anunță a fi un spectacol cinematografic de neratat

Meryl Streep, Palme d'or onorific la Cannes. Juriul acestei ediţii. Cannes imersiv

„A câștiga un premiu la Cannes, pentru comunitatea internațională de artiști, a reprezentat întotdeauna cea mai înaltă realizare în arta cinematografică”

Ménage-à-trois în filme. De la Jules et Jim, la Challengers

Challengers, nerecomandat sub 15 ani, se bazează foarte mult pe chimia dintre cei trei actori principali

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells