Porgii din Star Wars sunt drăguţi, dar pot cauza probleme, spune John Boyega

de Cristina Grigore în 23 Nov 2017
Simpaticele creaturi introduse în The Last Jedi sunt deja celebre; însă prezenţa lor în film nu pare a fi doar decorativă

Într-un interviu acordat EntertainmentWeekly.com, unul dintre protagoniştii lui Star Wars: The Last Jedi, John Boyega, a dezvăluit că, deşi sunt extrem de simpatici, porgii din film pot cauza probleme în număr mare (sunt peste tot pe insula de pe planeta Ahch-To unde Rey îl găseşte pe Luke Skywalker). Iată ce spune actorul despre micuţele fiinţe ce par încrucişarea dintre un hamster şi un pinguin, şi care sunt deja celebre printre fani. 

„Sunt interesanţi, însă eu am o relaţie de dragoste şi ură cu ei. Sunt creaturi extrem de drăgălaşe, însă când grupuri întregi se strecoară prin toate ungherele navei Millennium Falcon, lucrurile încep s-o ia razna.”

„Au ochii aceia mari, care arată ciudat când sunt mai multe perechi la un loc. Sunt unii micuţi, alţii mai mari şi pur şi simplu… da, arată ca o erupţie”, a mai spus Boyega.

Despre cât de periculoşi sunt porgii, în ciuda aspectului lor plăcut, vom afla din 15 decembrie, când Star Wars: The Last Jedi se lansează pe marile noastre ecrane.

Exploreaza subiecte similare:

John Boyega, Star Wars: The Last Jedi

Alte știri din cinema

Star Wars: The Last Jedi are al doilea cel mai bun debut după The Force Awakens

Impresionantele încasări din SUA au fost dublate de succesul internațional al filmului

Wonder Woman, printre titlurile anului în lista alcătuită de Institutul American de Film

Printre cele mai bune 10 seriale au fost incluse Game of Thrones şi Big Little Lies

„Banditul Whisky”, în regia lui Nimród Antal (Predators), va avea premiera pe 26 ianuarie

Scris și regizat de Nimród Antal (Predators), care a muncit timp de trei ani la scenariu, consultându-l în permanență pe realul „Whisky Man”, Attila Ambrus, acum un om liber, mic întreprinzător

Ultimul sezon Game of Thrones, „mai impresionant și eroic decât anterioarele”

Hit-ul HBO Urzeala Tronurilor nu va fi difuzat până în 2019

Părerea ta

Spune-ţi părerea
spartacus pe 25 noiembrie 2017 14:21
Un personaj total inutil in film acest ”porg”, iar încercarea lui de a se face fioros este penibilă; ar fi trebuit să îl lase doar cu imaginea de personaj simpatic și atât, dar au forțat prostește lucrurile. Părerea mea, desigur.

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells