Pe platourile de filmare ale lui Transformers: Age of Extinction, în mijlocul acţiunii

de Cristina Grigore în 21 Nov 2013
Urmăreşte o secvenţă video care te va purta în Detroit, transformat în Hong Kong de Michael Bay

Filmările celei de-a patra părţi a francizei Transformers – Transformers: Age of Extinction – se desfăşoară zilele acesta în Detroit, tot sub indicaţiile regizorale ale lui Michael Bay, însă cu o distribuţie nouă faţă de peliculele anterioare ale seriei. O parte a oraşului a fost modificată şi făcută să semene cât mai bine cu Hong Kong-ul, loc în care Bay a încercat să filmeze, însă a renunţat la idee după ce a fost ameninţat şi şantajat de doi chinezi dornici de îmbogăţire rapidă.

Cei de la Entertainment Tonight au avut ocazia să surprindă într-o vizită pe platourile de filmare intensitatea scenelor din noul film Transformers, să se afle în mijlocul acţiunii şi al actorilor ce o dezvoltă. Ai mai jos o secvenţă video din incursiunea acestora.

Din distribuţia lui Transformers 4, ce va fi lansat în cinematografe pe 27 iunie 2014, fac parte Mark Wahlberg, Nicola Peltz şi Jack Reynor – actorii din rolurile centrale – dar şi Stanley Tucci, Kelsey Grammer şi Sophia Myles.

Exploreaza subiecte similare:

Transformers: Age of Extinction, Michael Bay, Mark Wahlberg, Nicola Peltz, Jack Reynor, Stanley Tucci, Kelsey Grammer, Sophia Myles

Alte știri din cinema

Meryl Streep, Palme d'or onorific la Cannes. Juriul acestei ediţii. Cannes imersiv

„A câștiga un premiu la Cannes, pentru comunitatea internațională de artiști, a reprezentat întotdeauna cea mai înaltă realizare în arta cinematografică”

Ménage-à-trois în filme. De la Jules et Jim, la Challengers

Challengers, nerecomandat sub 15 ani, se bazează foarte mult pe chimia dintre cei trei actori principali

5 informații interesante despre Baby Reindeer

Noua producție originală Netflix, Baby Reindeer, a fost lansată pe 11 aprilie și se bucură de o popularitate uriașă în rândul criticilor și cinefililor.

Michelle Yeoh, rol major în mini-seria Blade Runner 2099

Mini-seria va fi continuarea directă a lungmetrajului Blade Runner 2049, lansat în 2017 ca un sequel al originalului din 1982

Părerea ta

Spune-ţi părerea
spartacus pe 21 noiembrie 2013 12:08
sweeeeet!
salamcurcan pe 21 noiembrie 2013 12:17
oau!
brains pe 21 noiembrie 2013 23:30
Sunteti praf, Michael Bay a filmat in Hong Kong vreo 5 saptamani, daca nu stiti despre ce e vorba documentati-va sau abtineti-va sa scrieti articole de rahat.
brains pe 21 noiembrie 2013 23:35
Filmarile la Transformers 4 s-au terminat de 3 saptamani, asta poate nu stiati......daca mai vreti si alte informatii, spuneti-mi, ca va spun, se pare ca stiu mai bine decat voi.
alex_il_fenomeno pe 18 ianuarie 2014 17:50
La capitolul "efecte speciale" pare sa puncteze din plin. Mai ramane actiunea.

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells