Paul Giamatti, despre costumul lui The Rhino din The Amazing Spider-Man 2

de Cristina Grigore în 9 Sep 2013
Actorul, interpretul villain-ului The Rhino, a vorbit în interviul acordat şi despre restul antagoniştilor din film

Actorul Paul Giamatti a dezvăluit câteva detalii legate de costumul pe care îl va purta ca villain al lui The Amazing Spider-Man 2 şi a vorbit şi despre restul antagoniştilor sequel-ului. Paparazzi – dar şi regizorul Marc Webb - ne-au oferit până acum o serie de imagini ale lui Aleksei Sytsevich (The Rhino) de pe platourile de filmare, însă antagonistul nu a fost încă văzut în costum.

Într-un interviu acordat publicaţiei The Toronto Sun, interpretul lui The Rhino a dat asigurări că personajul său va putea fi văzut şi în costum şi a explicat fanilor la ce să se aştepte.

„În benzile desenate, el are acel costum care îl aseamănă cu un rinocer şi care l-a făcut super-puternic. Un seif de bancă nu este nicio dificultate pentru el, căci aleargă pur şi simplu spre acesta. Îl deschide cu capul, la propriu, căci nu este foarte deştept”, a spus Giamatti.

„Eu voi avea un asemenea costum, dar nu cred că trebuie să dau prea multe detalii despre el. Personajul meu este un mafiot rus. Ruşii sunt întotdeauna buni villaini. Eu am abilitatea de a distruge pur şi simplu totul în jur.”, adăugat actorul, care a vorbit în continuare despre existenţa în film a „mai mulţi de doi villaini”. Ştim deja că îl vom vedea în The Amazing Spider-Man şi pe Electro. Se pare însă că ne putem aştepta la mai mulţi antagonişti.

Exploreaza subiecte similare:

The Amazing Spider-Man 2, Marc Webb, Paul Giamatti, actor

Alte știri din cinema

Meryl Streep, Palme d'or onorific la Cannes. Juriul acestei ediţii. Cannes imersiv

„A câștiga un premiu la Cannes, pentru comunitatea internațională de artiști, a reprezentat întotdeauna cea mai înaltă realizare în arta cinematografică”

Ménage-à-trois în filme. De la Jules et Jim, la Challengers

Challengers, nerecomandat sub 15 ani, se bazează foarte mult pe chimia dintre cei trei actori principali

5 informații interesante despre Baby Reindeer

Noua producție originală Netflix, Baby Reindeer, a fost lansată pe 11 aprilie și se bucură de o popularitate uriașă în rândul criticilor și cinefililor.

Michelle Yeoh, rol major în mini-seria Blade Runner 2099

Mini-seria va fi continuarea directă a lungmetrajului Blade Runner 2049, lansat în 2017 ca un sequel al originalului din 1982

Părerea ta

Spune-ţi părerea
cristi23 pe 9 septembrie 2013 09:57
se tot vorbeste de aparitia lui chris cooper in rolul lui green goblin sau al lui harry osborn deja in costum de goblin.......
Bayard pe 9 septembrie 2013 17:56
Abia astept sa vad asta :)), pur si simplu nu mi-l pot imagina pe Paul Giamatti ca Rhino, dar poti sa stii?? poate avem un nou Joker. Asta a lipsit primului Spider Man un villain potrivit.
Tyson_Kyd pe 10 septembrie 2013 22:31
Remarcabil . Giamatti este un nebun si sustin cu tarie faptul ca este potrivit in rolul lui Rhino, iar in privinta faptului ca vor aparea mai mult de 2 antagonisti in The Amazing Spider-Man 2, fac ca filmul sa fie ceva mai asteptat .
alex_il_fenomeno pe 14 septembrie 2013 18:45
Arata bine. Cu siguranta va fi un film extrem de asteptat.

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells