Patrick Melrose, cu Benedict Cumberbatch, pe HBO GO, din 14 mai

de Cinemagia în 14 Mai 2018
Benedict Cumberbatch îl interpretează pe Patrick Melrose, un playboy aristocrat și incredibil de amuzant, care încearcă să scape de urmele lăsate de un tată abuziv și o mamă care a trecut cu vederea comportamentul acestuia

Patrick Melrose, noul serial cu Benedict Cumberbatch în rolul principal, va avea premiera pe HBO GO pe 14 mai.

Miniseria, o producție Showtime și Sky Atlantic, bazată pe seria de romane scrise de Edward St. Aubyn, prezintă povestea lui Patrick Melrose, care provine dintr-o familie privilegiată, dar a avut o copilărie traumatizantă, urmată de abuz de substanțe și, în cele din urmă, de recuperare.

Patrick Melrose face o critică a clasei britanice bogate în timp ce urmărește odiseea înfiorătoare a personajului principal. O adevărată saga, Patrick Melrose este în același timp un serial captivant și amuzant, cu o traiectorie care trece prin sudul Franței din anii ’60, desfrâul din New York-ul anilor ’80 și perioada serioasă din Marea Britanie de la începutul anilor 2000.

Scenariul este scris de David Nicholls (Far from the Madding Crowd, Great Expectations, One Day), regia e semnată de Edward Berger (The Terror, Deutschland 83), iar din distribuție mai fac parte Holliday Grainger, Jessica Raine, Blythe Danner și alții.

Producția va avea 5 episoade de o oră, fiecare reprezentând unul dintre cele cinci romane, și va putea fi urmărit pe HBO GO din 14 mai, un episod pe săptămână. 

Exploreaza subiecte similare:

Patrick Melrose, Benedict Cumberbatch

Alte știri din cinema

Meryl Streep, Palme d'or onorific la Cannes. Juriul acestei ediţii. Cannes imersiv

„A câștiga un premiu la Cannes, pentru comunitatea internațională de artiști, a reprezentat întotdeauna cea mai înaltă realizare în arta cinematografică”

Ménage-à-trois în filme. De la Jules et Jim, la Challengers

Challengers, nerecomandat sub 15 ani, se bazează foarte mult pe chimia dintre cei trei actori principali

5 informații interesante despre Baby Reindeer

Noua producție originală Netflix, Baby Reindeer, a fost lansată pe 11 aprilie și se bucură de o popularitate uriașă în rândul criticilor și cinefililor.

Michelle Yeoh, rol major în mini-seria Blade Runner 2099

Mini-seria va fi continuarea directă a lungmetrajului Blade Runner 2049, lansat în 2017 ca un sequel al originalului din 1982

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells