Pacific Rim 2 va fi un prequel?

de Gloria Sauciuc în 23 Dec 2013
Sunt multe aspecte de descoperit cu privire la începuturile lui Kaiju

Producătorii se află încă în dezbateri dacă filmul lui Guillermo del Toro, Pacific Rim, va avea sau nu parte de un sequel. În octombrie, regizorul şi Travis Beacham mai lucrau încă la scenariu, dar totuşi nu primiseră încă undă verde de la Legendary Pictures. Este discutabil dacă povestea lui Del Toro despre maşinării, monştri şi lupte va aduce sau nu o continuare.

Dar dacă următorul capitol din lupta omenirii împotriva monstruosului Kaiju nu va fi deloc un sequel? Poate că ne-am făcut cu toţii o idee greşită despre cum ar trebui să arate Pacific Rim 2: poate că Beacham şi del Toro vor, de fapt, să facă un prequel despre cum a început povestea din capul locului, dezvoltând scurta evocare de la începutul filmului Pacific Rim, scriu cei de la Screenrant.

Sau, pur şi simplu, nimeni nu ştie încă ce se întâmplă deoarece del Toro este discret, însă sugestia - venită direct de la actorul Max Martini - este oricum una interesantă. Într-un interviu recent acordat publicaţiei Empire, actorul Max Martini - care joacă rolul pilotului Herc Hansen - a răspuns întrebării privind obligaţiile lui contractuale într-un potenţial sequel pentru Rim, relatând că un element cheie al filmului este relaţia între Hansen şi fiul său, Chuck (Robert Kazinsky). Cu siguranţă un punct de vedere interesant.

Pacific Rim reuşeşte să ducă la capăt o sarcină excelentă, construind o întreagă lume şi prezentând spectatorilor evenimentele din film, însă chiar şi aşa sunt multe aspecte de descoperit cu privire la începuturile lui Kaiju: del Toro prezintă, în film, numai finalul acesteia. Merită remarcat faptul că Hansen şi Stacker Pentecost sunt numărul 1 în Panteonul piloţilor roboţilor de luptă, iar grijile de zi cu zi ale omenirii devin brusc neimportante în faţa imaginii terifiante ale monştrilor Kaiju, mai ales ţinând cont de modul în care del Toro îşi finalizează acţiunea la sfârşitul primului film.

Desigur, să nu ne facem încă speranţe. Există informaţii după care Pacific Rim 2, aflat în pregătire, a fost totuşi anulat. Acţiunea ar fi avut loc la câţiva ani după Pacific Rim (deci, un sequel), deşi e bine ca publicul să fie încă sceptic la asemenea zvonuri. Aşadar, să aşteptăm deocamdată trailerul oficial dar, între timp, să ne imaginăm ce surprize ar aduce un prequel, şi nu neapărat un sequel.

Exploreaza subiecte similare:

Guillermo Del Toro, Pacific Rim, Max Martini, Robert Kazinsky

Alte știri din cinema

Meryl Streep, Palme d'or onorific la Cannes. Juriul acestei ediţii. Cannes imersiv

„A câștiga un premiu la Cannes, pentru comunitatea internațională de artiști, a reprezentat întotdeauna cea mai înaltă realizare în arta cinematografică”

Ménage-à-trois în filme. De la Jules et Jim, la Challengers

Challengers, nerecomandat sub 15 ani, se bazează foarte mult pe chimia dintre cei trei actori principali

5 informații interesante despre Baby Reindeer

Noua producție originală Netflix, Baby Reindeer, a fost lansată pe 11 aprilie și se bucură de o popularitate uriașă în rândul criticilor și cinefililor.

Michelle Yeoh, rol major în mini-seria Blade Runner 2099

Mini-seria va fi continuarea directă a lungmetrajului Blade Runner 2049, lansat în 2017 ca un sequel al originalului din 1982

Părerea ta

Spune-ţi părerea
Bayard pe 23 decembrie 2013 13:41
Mda, normal ca ar vrea un prequel, asa ar avea si el sansa sa joce, nu??? Dar ideea e buna, sa vezi primele incercari de lupta, primul robot.... de ce nu, cu Idris Elba personaj principal.
Macabru pe 23 decembrie 2013 18:15
Eu unul urasc ideea asta cu prequel-urile ( cu toate ca unele au fost mult mai bune decat filmele pe care le-au precedat ). Trebuiau sa se gandeasca la ideea asta de prima oara regizorii. Nu sa faci un film, au murit toti monstrii, ca apoi sa faci urmatorul film despre cum au aparut ei. Mi se pare absurd, inversezi totul. Oricum, o sa fie ceva de urmarit pentru amatorii genului, daca se decid sa faca un prequel.
Bayard pe 24 decembrie 2013 07:44
Del Toro a gandit din start 3 filme, in cazul in care avea succes... filmul asta a fost facut complet din pasiune. Pentru el a renuntat sa regizeze Hobbitul (si din cauza intarzierilor). Deci la Pacific Rim nu ar fi o improvizatie continuarile ... dar eu ma indoiesc ca le fac, au avut incasari prea mici.
Skynet.Zbenga pe 26 decembrie 2013 16:00
S-au salvat cu incasarile din afara Americii, totusi
yukkio pe 2 februarie 2014 16:30
cred ca o singura parte ar fi de ajuns
alex_il_fenomeno pe 14 februarie 2014 16:56
Doar producatorii ne pot da aceste raspunsuri.

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells