Oprah Winfrey şi Angelina Jolie, printre cele mai puternice femei din lume

de Cristina Grigore în 23 Mai 2013
Clasamentul anual al unei celebre reviste o mai are în prima jumătate şi pe Sofia Vergara

Se diferenţiază prin averea pe care o deţin, densitatea apariţiilor media şi impactul social al acţiunilor lor, iar aceste criterii le-au inclus într-un clasament ce sugerează nu doar că femeile conduc lumea, dar ne şi arată care dintre ele au o mai mare influenţă. Revista Forbes a publicat lista celor mai puternice 100 de femei de pe Glob, iar pe locuri fruntaşe regăsim şi vedete din lumea divertismentului.

Oprah Winfrey conduce această categorie, ei revenindu-i locul 13. Este urmată de Beyoncé Knowles, clasată pe 17, dar şi de Angelina Jolie (37), Sofía Vergara (38) şi Shakira (52).

Primul loc în clasament revine Cancelarului german Angela Merkel (clasată de şapte ori pe locul întâi în ultimii 10 ani), în vreme ce pe locul patru o găsim pe Prima Doamnă a Statelor Unite, Michelle Obama.

Exploreaza subiecte similare:

Oprah Winfrey, Beyoncé Knowles, Angelina Jolie, Sofía Vergara, Shakira

Alte știri din cinema

Meryl Streep, Palme d'or onorific la Cannes. Juriul acestei ediţii. Cannes imersiv

„A câștiga un premiu la Cannes, pentru comunitatea internațională de artiști, a reprezentat întotdeauna cea mai înaltă realizare în arta cinematografică”

Ménage-à-trois în filme. De la Jules et Jim, la Challengers

Challengers, nerecomandat sub 15 ani, se bazează foarte mult pe chimia dintre cei trei actori principali

5 informații interesante despre Baby Reindeer

Noua producție originală Netflix, Baby Reindeer, a fost lansată pe 11 aprilie și se bucură de o popularitate uriașă în rândul criticilor și cinefililor.

Michelle Yeoh, rol major în mini-seria Blade Runner 2099

Mini-seria va fi continuarea directă a lungmetrajului Blade Runner 2049, lansat în 2017 ca un sequel al originalului din 1982

Părerea ta

Spune-ţi părerea
cosmin742000 pe 23 mai 2013 14:12
Puternice la ce ??Eu pe Angela Merkel o vad ca pe o fiinta parsiva cu intelectul unui melc electrocutat , Prima oamna a Statelor Unite de ce o fi asa puternica , ce a facut ? In afara de faptul ca e sotia unui prea putin mintos preseinte al unei tari aflate pe marginea prapastiei.La avere le bate pe toate e le suna apa sau ce lichid or avea in cap Maria Sa Maria Sharapova , la enistatea aparitiilor medIa le bate pe toate Bahmaimuteanca , care e pe 10 posturi tv odata , Depinde ce se intelege prin impactul social , pt ca daca ar fi vorba e faptul ca la fiecare aparitie se mai produce o catastrofa sociala , attunci da Angela Merkel ar fi pe locul 1
alex_il_fenomeno pe 26 iunie 2013 14:58
Si cele mai bogate, dar si cele mai influente.

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells