Olivia Wilde, cea mai populară printre iubitorii de film

de Cristina Grigore în 11 Sep 2013
Actriţa a fost recompensată cu STARmeter Award în cadrul unui eveniment privat din cadrul Festivalului de Film de la Toronto

STARmeter Award, un premiu oferit în premieră de către site-ul IMDB, a revenit actriţei Olivia Wilde. Premiul este oferit drept recunoaştere a celebrităţilor din industria divertismentului ce sunt, pe termen lung, favoritele utilizatorilor site-ului, acest lucru fiind determinat de căutările a peste 160 de milioane de oameni care folosesc baza de date a IMDB.

Premiul i-a fost oferit într-o ceremonie privată, parte a Festivalului de Film de la Toroto, de către regizorul Paul Haggis, alături de care Wilde a lucrat la unul dintre cele mai recente filme ale sale, Third Person. Actriţa a răspuns apoi unor întrebări venite din partea fanilor, legate de viitoarele sale proiecte.

Pentru că în 2001 a regizat un scurtmetraj, intitulat Free Hugs, una dintre întrebări a mers în această direcţie, iar Wilde a mărturisit că îşi doreşte foarte mult să şi producă şi să regizeze, pe lângă actorie, la care nu are de gând să renunţe. Wilde lucrează chiar acum la un nou proiect la cârma cărui a se va afla. Fanii din România o vor putea vedea în curând în Rush (cu lansarea pe 27 septembrie), alături de Chris Hemsworth şi Daniel Brühl.

Exploreaza subiecte similare:

Olivia Wilde, Paul Haggis, Rush, Chris Hemsworth, Daniel Brühl, actor

Alte știri din cinema

Meryl Streep, Palme d'or onorific la Cannes. Juriul acestei ediţii. Cannes imersiv

„A câștiga un premiu la Cannes, pentru comunitatea internațională de artiști, a reprezentat întotdeauna cea mai înaltă realizare în arta cinematografică”

Ménage-à-trois în filme. De la Jules et Jim, la Challengers

Challengers, nerecomandat sub 15 ani, se bazează foarte mult pe chimia dintre cei trei actori principali

5 informații interesante despre Baby Reindeer

Noua producție originală Netflix, Baby Reindeer, a fost lansată pe 11 aprilie și se bucură de o popularitate uriașă în rândul criticilor și cinefililor.

Michelle Yeoh, rol major în mini-seria Blade Runner 2099

Mini-seria va fi continuarea directă a lungmetrajului Blade Runner 2049, lansat în 2017 ca un sequel al originalului din 1982

Părerea ta

Spune-ţi părerea
cosmin742000 pe 11 septembrie 2013 17:03
Ce legatura este intre aceasta faptura ( e adevarat frumoasa ) si film .?
catajedi pe 11 septembrie 2013 23:06
ai vazut vreun episod din House M.D. din seriile in care a jucat ea,? Chiar a jucat foarte bine in serial. Poate asteptarile tale sunt prea mari. Oricum stiu ca nu am cine sa vorbesc dupa preferintele pentru filmele asa-zis de arta si dramatice la care adormi dupa primele 30 de minute.
cosmin742000 pe 12 septembrie 2013 01:13
daca esti redus mintal si nu poti intelege un film cred si eu ca adormi , asta ca sa ma cobor la nivelul tau ( ai pretentia ca imi stii gusturile )
Tyson_Kyd pe 12 septembrie 2013 00:14
O actrita talentata, sexy si se pare ca este si devotata . Very good !
alex_il_fenomeno pe 14 septembrie 2013 19:20
Este o actrita simpatica, talentata, nici nu ma mira acest lucru. Merita pe deplin.

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells