„O iubită pentru Loki”, cere Tom Hiddleston

de Cristina Grigore în 28 Sep 2013
Actorul spune că i-a propus deja lui Kevin Feige un personaj feminin pe măsura lui Loki din universul Marvel

Interpretul lui Loki din filmele Thor și The Avengers, actorul Tom Hiddleston, și-a exprimat într-un interviu acordat TotalFilm.com, dorința ca scenariștii să îi ofere personajului său în viitorul film al acestuia șansa la o aventură… romantică.

Actorul a făcut referire la posibila introducere în seria Thor a lui Enchantress – nume atribuit în benzile desenate Marvel atât puternicei vrăjitoare Amora, antagonista de temut a lui Thor, dar și lui Sylvie Lushton, creația lui Loki după Amora, înzestrată cu mari puteri mistice.

„Când am citit prima dată benzile desenate, relația cu Enchantress a fost unul dintre cele mai atrăgătoare lucruri și mi s-a părut o relație demnă de a fi explorată… cred că i-am și pomenit de asta la un moment dat lui Kevin Feige. Asta pentru că eroina în cauză este la fel de vicleană și înșelătoare precum este și Loki”, a spus Hiddlestone.

„Ei doi au avut o relație grozavă și neobișnuită până în momentul în care au spus ‘Știi ceva? Nu pot avea încredere în tine la fel cum nu pot avea nici în mine și în faptul că te pot trăda în orice minut. S-a terminat’. Pentru că, până la urmă, nu se pot abține să te trădeze unul pe altul mereu și mereu”.

Momentan, în viitorul film al seriei, Thor: The Dark World, cel care își va (re)găsi iubita va fi doar protagonistul, interpretat de Chris Hemsworth, forțat să apere Universul și Terra de o un mai vechi dușman, puternicul Malekith (Christopher Eccleston). Pentru asta însă, va trebui să facă echipă cu trădătorul său frate, Loki. Pelicula se lansează în România pe 8 noiembrie.

Exploreaza subiecte similare:

Thor, The Avengers, Tom Hiddleston, Thor: The Dark World, Chris Hemsworth, Christopher Eccleston, actor

Alte știri din cinema

Meryl Streep, Palme d'or onorific la Cannes. Juriul acestei ediţii. Cannes imersiv

„A câștiga un premiu la Cannes, pentru comunitatea internațională de artiști, a reprezentat întotdeauna cea mai înaltă realizare în arta cinematografică”

Ménage-à-trois în filme. De la Jules et Jim, la Challengers

Challengers, nerecomandat sub 15 ani, se bazează foarte mult pe chimia dintre cei trei actori principali

5 informații interesante despre Baby Reindeer

Noua producție originală Netflix, Baby Reindeer, a fost lansată pe 11 aprilie și se bucură de o popularitate uriașă în rândul criticilor și cinefililor.

Michelle Yeoh, rol major în mini-seria Blade Runner 2099

Mini-seria va fi continuarea directă a lungmetrajului Blade Runner 2049, lansat în 2017 ca un sequel al originalului din 1982

Părerea ta

Spune-ţi părerea
Bayard pe 28 septembrie 2013 12:35
Sa zica mersi daca mai apare si in alte filme. Mi s-a parut incredibil cat de multa lume a iubit personajul lui Loki, atat de mult incat sa-l ceara tot pe el ca antagonist si in urmatoarele filme.... ceea ce e o prostie, cand exista alti inamici mai interesanti.
TheJesus pe 28 septembrie 2013 13:58
Exact,nici eu nu am fost atat de impresionat de Hiddleston. A fost un rol ok,dar dupa cum ai zis,sunt inamici mult mai interesanti.
Arlequinade pe 29 septembrie 2013 15:43
De acord cu Han_Solo. Singurul motiv pentru care vreau sa ma uit la urmatorul Thor e sa vad ce or sa faca cu Loki. Dar cand ma gandesc ca va trebui sa suport iarasi romanta aia dintre Thor si Natalie Portman... ew. Groaznic cuplu si groaznica poveste. In primul film nu mi-au zis nimic.
aur_el pe 28 septembrie 2013 21:58
„O iubită pentru Loki”, cere Tom Hiddleston : sa o distribuie pe Rooney Mara in acest rol . :-)
alex_il_fenomeno pe 28 octombrie 2013 22:28
Ar fi o idee, daca se potriveste si contextul de minune.

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells