Noul trailer la filmul distopic Colonia, cu Emma Watson, dă fiori dar e fascinant

de Gloria Sauciuc în 21 Feb 2016
Cel mai impresionant actor este, totuși, Michael Nyqvist - al cărui talent pentru roluri negative l-am văzut în Mission: Impossible - Ghost Protocol și John Wick

Emma Watson vrea să fie văzută și altfel decât o Hermione maturizată. Și iată-o în Colonia, ce a avut premiera la Festivalul de film de la Toronto, anul trecut. Filmul este inspirat de evenimente reale și desul de înspăimântătoare, iar distribuția filmului e una remarcabilă.

Subiectul, plasat în Chile în jurul anilor 1973, este despre Colonia Dignidad, o sectă care a apărut în sudul statului Chile și care a fost condusă de un pastor sadic, germanul Paul Schafer. Personajele, Lena (Emma Watson) și soțul ei (Daniel Bruhl), sunt dizidenți ai regimului fascist al lui Augusto Pinochet. Când soțul ei este răpit de poliția politică, Lena îl caută și îl va găsi în Colonia Dignidad: prezentată ca o societate de binefacere, aceasta este o sectă în care se întâmplă lucruri grave.

Un film bazat pe suspans, cu o regie excelentă marca Florian Gallenberger, filmul e aproape suprarealist pe cât este ieșit din comun. Din perspectiva protagoniștilor, singura scăpare din Colonie este printr-un tunel secret și printr-o lume a tenebrelor.

Cel mai impresionant actor este, totuși, Michael Nyqvist - a cărui talent pentru roluri negative l-am văzut în Mission:Impossible - Ghost Protocol și John Wick. Nyqvist pare alegerea potrivită pentru film.

Exploreaza subiecte similare:

Colonia

Alte știri din cinema

Meryl Streep, Palme d'or onorific la Cannes. Juriul acestei ediţii. Cannes imersiv

„A câștiga un premiu la Cannes, pentru comunitatea internațională de artiști, a reprezentat întotdeauna cea mai înaltă realizare în arta cinematografică”

Ménage-à-trois în filme. De la Jules et Jim, la Challengers

Challengers, nerecomandat sub 15 ani, se bazează foarte mult pe chimia dintre cei trei actori principali

5 informații interesante despre Baby Reindeer

Noua producție originală Netflix, Baby Reindeer, a fost lansată pe 11 aprilie și se bucură de o popularitate uriașă în rândul criticilor și cinefililor.

Michelle Yeoh, rol major în mini-seria Blade Runner 2099

Mini-seria va fi continuarea directă a lungmetrajului Blade Runner 2049, lansat în 2017 ca un sequel al originalului din 1982

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells