Noua adaptare live-action a Disney este Lilo & Stitch

de Cristina Grigore în 5 Oct 2018
Animaţia a fost bine primită de critici în 2002 – a generat trei sequel-uri şi trei seriale TV

Animaţia Lilo & Stitch, una dintre animaţiile Disney de succes, ce a generat trei sequel-uri şi trei seriale TV, va intra în orarul relansărilor live-action al companiei.

Potrivit TheHollywoodReporter.com, Mike Van Waes va rescrie scenariul producţiei originale, imaginat de Chris Sanders şi Dean DeBlois. Povestea are în centru o tânără fată din Hawaii care adoptă un neobişnuit şi buclucaş animal de companie – un extraterestru fugar, creat într-un scop distructiv, care se vede nevoit să îşi reconsidere poziţia din dorinţa de a-şi păstra legătura de familie descoperită.

Momentan, nu este clar dacă filmul va fi lansat în cinematografe, sau va intra direct în programul serviciului de streaming pe care Disney îl va lansa anul viitor. Animaţia Lilo & Stitch a fost nominalizată la Oscar în 2002. Criticii de film au lăudat producţia, considerată a avea o poveste mai îndrăzneaţă decât alte animaţii Disney, fiind în acelaşi timp amuzantă şi captivantă.

Din lista producţiilor live-acţion pregătite de Disney mai fac parte The Nutcracker and the Four Realms, cu lansarea la noi pe 30 noiembrie, Dumbo (29 martie 2019), Aladdin (24 mai 2019), The Lion King (19 iulie 2019), Lady and the Tramp, Mulan (2020).

Exploreaza subiecte similare:

Lilo & Stitch

Alte știri din cinema

Meryl Streep, Palme d'or onorific la Cannes. Juriul acestei ediţii. Cannes imersiv

„A câștiga un premiu la Cannes, pentru comunitatea internațională de artiști, a reprezentat întotdeauna cea mai înaltă realizare în arta cinematografică”

Ménage-à-trois în filme. De la Jules et Jim, la Challengers

Challengers, nerecomandat sub 15 ani, se bazează foarte mult pe chimia dintre cei trei actori principali

5 informații interesante despre Baby Reindeer

Noua producție originală Netflix, Baby Reindeer, a fost lansată pe 11 aprilie și se bucură de o popularitate uriașă în rândul criticilor și cinefililor.

Michelle Yeoh, rol major în mini-seria Blade Runner 2099

Mini-seria va fi continuarea directă a lungmetrajului Blade Runner 2049, lansat în 2017 ca un sequel al originalului din 1982

Părerea ta

Spune-ţi părerea
carmen_angelus_romila pe 5 octombrie 2018 08:10
Indiferent cum vor considera ca este mai bine, cert este ca bucuria celor mici este enorma si asteapta cu nerabdarenoi provocari interesante de filme animate.

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells