Nou thriller de acţiune pentru Liam Neeson, The Commuter

de Cristina Grigore în 22 Sep 2015
Filmările încep în primăvara anului viitor, la New York

Datorită seriei Taken a devenit un nume cu greutate în categoria producţiilor de acţiune, iar Hollywood-ul a exploatat această combinaţie de succes şi l-a distribuit pe Liam Neeson şi în alte titluri ale genului. La nici o săptămână după ce a fost anunţat noul film de acţiune ce a intrat în orarul de lucru al actorului, The Revenant, iată că, scrie Deadline.com, acesta a devenit protagonistul unei alte aventuri cinematografice pline de suspans, thriller-ul The Commuter.

Începerea producţiei a fost deja stabilită. Se va filma din primăvara anului viitor, în New York, iar de scenariu se vor ocupa Byron Willinger şi Phil de Blasi. Neeson va intra în pielea unui om de afaceri care, în drumul său spre casă, se trezeşte blocat într-o conspiraţie criminală.

De realizarea lui The Commuter se vor ocupa The Picture Company şi SudioCanal, ce l-au îndreptat pe Neeson şi spre Unknown şi Non-Stop.

Între timp, franciza Taken a depăşit graniţele marelui eran. NBC o va transforma într-un serial ce va servi ca prequel al filmelor. Neeson nu va fi însă implicat în proiect.

Exploreaza subiecte similare:

Liam Neeson, The Commuter, Taken

Alte știri din cinema

28 Years Later, o nouă continuare a francizei cu zombie

Franciza 28 Days Later continuă cu al treilea film, 28 Years Later. Producția va avea premiera vara viitoare, pe 25 iunie 2025. Fanii seriei au așteptat 18 ani pentru o nouă poveste inspirată de hit-ul care l-a făcut cunoscut pe actorul Cillian Murphy.

Kristen Stewart și Oscar Isaac, cuplu căsătorit în thrillerul cu vampiri Flesh of the Gods

XYZ Films se ocupă de vânzările internaționale pentru acest film la viitorul Marché du Film de la Cannes

7 filme cu și despre tenis

Cu documentarul Nasty și lungmetrajul Challengers acum în cinematografe, haideți să trecem în revistă alte filme de care se pot bucura iubitorii sportului alb

Chris Hemsworth despre rolul din Furiosa: Saga Mad Max: ”Este un vis devenit realitate”

Chris Hemsworth îl interpretează pe Dementus, personajul principal negativ din ceea ce se anunță a fi un spectacol cinematografic de neratat

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells