Noi poze de pe platoul de filmare al serialului Urzeala Tronurilor: tot mai multe despre soarta lui Jon Snow

de Gloria Sauciuc în 27 Sep 2015
Atenție, spoilere!

Subiectul legat de Jon Snow, dacă e viu sau mort, este un subiect atât de intens discutat în acest moment încât a devenit și glumă la Premiile Emmy. De data aceasta, iată o dovadă mai clară pentru soarta Lordului Comandant. Gata să o auziți?  Atenție, spoilere! 

Publicația The Daily Mail a preluat câteva dintre fotografiile făcute de paparazzi pe platourile de filmare din Belfast. Acolo a reapărut Kit Harington, dar nu ca invitat, ci în costumul din serial, cu sabia prinsă în teacă. Iar speculațiile indică faptul că o femeie, stând sub o umbrelă în apropiere, ar fi Carice van Houten, cea care joacă rolul lui Melisandre - ceea ce vine în susținerea teoriei după care Melisandre ar fi în spatele „învierii” lui Jon Snow.

Ceea ce s-a văzut, totuși, este că Jon nu mai poartă însemnele Rondului de Noapte, ci blazonul Casei Stark, sugerând că bastardul-erou din Winterfell ar strânge ceea ce a mai rămas din trupele loiale casei Stark, într-o bătălie împotriva casei Bolton, cei care au pus mâna pe vechea vatră a lui Jon.

Alte surse de pe platou susțin că l-au văzut pe Harington în luptă, însă nu împotriva „Umblătorilor Albi”. Și, ținând cont că așteptăm un flashback din care să aflăm adevărul despre părinții lui Jon Snow, scena în care personajul ar recupera moștenirea Stark ar fi o încheiere fascinantă și tulburătoare a poveștii. Iarăși, e vorba de Urzeala tronurilor, așa că nu trebuie să ne așteptăm neapărat la ceva fericit dacă familia Stark se va reuni. În fond, nici din carte cititorii n-au aflat soarta finală a lui Jon Snow.

Și ultimele știri demonstrează că cel mai puțin sigur secret din Westeros este acum mai puțin secret. Trăiască Lordul Comandant!

Exploreaza subiecte similare:

Kit Harington, Game of Thrones

Alte știri din cinema

Gojira recomandă. Ce e de văzut la cinema și pe streaming săptămâna aceasta

„Cel mai malefic film văzut în ultima vreme”, plus un film românesc „de la cel mai prolific creator de conținut de la noi”, filme sentimentale, seriale cu umor de situație

Râul ucigaș - scufundarea în abisul percepției

Tânărul regizor chinez Wei Shunjun ne invită - mai mult decât au făcut-o alți regizori în ultimul timp - la interpretare

Laurent Cantet, regizorul francez care a câștigat Palme d'Or pentru Entre les murs, a murit

Distins cu Palme d'Or de către un juriu prezidat de actorul american Sean Penn, filmul prezintă un sistem de învățământ care se luptă să-și îndeplinească misiunile didactice și sociale

Nasty - mai mult decât tenis

După mediu-metrajul Nunți muzici și casete video, regizorul și producătorul Tudor Giurgiu a ales să își facă debutul în lungmetrajul documentar cu Nasty, un portret cât se poate de exhaustiv al românului care a schimbat fundamental tenisul.

Părerea ta

Spune-ţi părerea
balint_ana pe 12 octombrie 2015 22:46
SISTEM NOU DE LUCRU ACASA !
Pentru timpuri moderne, metode moderne de castig !
Acum exista mijloace pentru toti ! Vino acum in echipa noastra si te vom indruma pas cu pas, cu mare atentie si grija, pentru ca tu sa inveti totul si sa castigi bani !
Acest proiect vizează piața americană ,si nu numai, a cărților electronice și se poate lucra de oriunde din țară .
Pentru informatii trimiteti un email cu titlu Proiect la : mariandis@mail.com

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells