Nicolas Cage: „Ar fi interesant să vedem ca protagonist al lui Ghost Rider 3 o femeie”

de Cristina Grigore în 10 Mar 2013
Actorul a declarat că nu doreşte să revină în continuările seriei

Nicolas Cage promovează zilele acestea noua animaţie Dreamworks, The Croods, în care şi-a împrumutat vocea unui personaj central al poveştii, Grug. Întrebat şi despre franciza Ghost Rider, actorul a confirmat faptul că nu este interesat să apară în vreuna din continuările acesteia.

Iată ce a declarat actorul pentru MTV.com: „Cred că această serie nu mai are prea multe de oferit. Cel puţin nu cu mine în rolul principal. Mi-am făcut treaba în ceea ce priveşte acel rol. E bine ca niciodată să nu spui niciodată, dar acum, azi, eu zic că am terminat cu această serie”.

Cage a trecut apoi la a-i lăuda pe regizorii lui Ghost Rider: Spirit of Vengeance 3D, Mark Neveldine şi Brian Taylor, un film ce înregistrează acum un scor de 17 procente pe RottenTomatoes.com. „Acela a fost un film cu foarte mare succes. L-am făcut cu 47 sau 48 de milioane de dolari şi ne-am apropiat de 200 de milioane de dolari încasări în toată lumea. După părerea mea, acesta este un succes”.

În ciuda faptului că nu este interesat de un viitor sequel al lui Ghost Rider, starul a declarat că i-ar plăcea totuşi ca franciza să continue. „Ar fi foarte interesant să vedem ca protagonist al lui Ghost Rider 3 o femeie”, a mai spus el.

Exploreaza subiecte similare:

Nicolas Cage, The Croods, Ghost Rider: Spirit of Vengeance 3D, actor

Alte știri din cinema

Meryl Streep, Palme d'or onorific la Cannes. Juriul acestei ediţii. Cannes imersiv

„A câștiga un premiu la Cannes, pentru comunitatea internațională de artiști, a reprezentat întotdeauna cea mai înaltă realizare în arta cinematografică”

Ménage-à-trois în filme. De la Jules et Jim, la Challengers

Challengers, nerecomandat sub 15 ani, se bazează foarte mult pe chimia dintre cei trei actori principali

5 informații interesante despre Baby Reindeer

Noua producție originală Netflix, Baby Reindeer, a fost lansată pe 11 aprilie și se bucură de o popularitate uriașă în rândul criticilor și cinefililor.

Michelle Yeoh, rol major în mini-seria Blade Runner 2099

Mini-seria va fi continuarea directă a lungmetrajului Blade Runner 2049, lansat în 2017 ca un sequel al originalului din 1982

Părerea ta

Spune-ţi părerea
radu3455 pe 10 martie 2013 11:49
vai de capul meu inca unu!
FeaR pe 10 martie 2013 11:57
Nu vad care ar mai fi continuarea. Posibil sa fie reluat, ca multe alte filme de altfel.
MikkaelWolfganger pe 10 martie 2013 12:38
Poate un reboot serios al seriei(am vazut ca se poarta-Spider-Man) ar fi mult mai indicat decat o continuare care este justificata din punct de vedere financiar, dar nejustificata din punct de vedere calitativ.
Ovidiu239 pe 10 martie 2013 13:08
Gata cu filmul asta, dupa o prima parte sa zicem ok, au venit cu a doua care-i un dezastru. Un reboot ar fi prea de tot...
AndreBlack pe 10 martie 2013 13:26
Chiar ar fi interesant o femeie , mie mi-ar placea sa continue seria Ghost Rider , mie unul chiar mi-a placut ambele filme , mai ales ultimul deoarece a fost filmat la noi in tara iar efectele speciale au fost incredibile .
monicarusu25 pe 10 martie 2013 14:04
nu cred ca ar mai fi interesant cu o femeie.
Ovidiu239 pe 10 martie 2013 14:15
Ca asa a fost foarte interesant, nu?
Johnny01 pe 10 martie 2013 14:25
La cat de prost a fost doiul nu mai vreau sa vad nicio continuare......
cosmin742000 pe 10 martie 2013 17:54
Nicholas Cage nu a mai jucat intr-un film bun , nici el nu mai tine minte de cand, noroc ca sunt eu sa ii tin socoteala : din 95 de la Leavinfg Las Vegas Ca nu a mai jucat in filme bune asta nu ar fi o problema , dar de atunci are doar 3 din 28 vizionabile , dupa parerea mea. A m zis dupa parerea mea , deci nu e advear general valbil , sa nu mai sara de fund in sus iritatii.
Costelo19 pe 10 martie 2013 18:08
Daca mai vor sa faca inca un ghost rider ar trebui in primul rand sa schimbe tot , actorii , regizorul si as vrea o poveste mai buna. Erau scene in film care nu se legau , acum era pe motocicleta si mergea de nebun , in secunda 2 era pe jos si isi cauta motocileta ...
Macabru pe 10 martie 2013 18:53
Daca se va face si partea a 3-a, va fi inca o palma data cinematografiei. Ghost Rider 2 a fost pur si simplu penibil. Un storyline patetic si un Nicholas Cage la fel de mediocru (cu indulgenta) ca in ultimele sale roluri. Nu-i vad rostul unei continuari. Pacat, cu un regizor bun si cu alti actori, putea sa iasa o super trilogie.
Iulian. pe 10 martie 2013 20:16
O fi fost un succes deoarece a reusit sa castige bugetul de vreo 4 ori,insa dupa mine mai degraba-i succes de mase,de consum.Ar fi poate o prezenta care sa atraga putin,personajul jucat de o femeie dar nu cred sa imbunatateasca si povestea concomitent.
cavallioty pe 11 martie 2013 02:11
avand in vedere cat de prost a fost ultimul film ar fi o prostie sa mai faca unul
SANDA45 pe 11 martie 2013 15:39
bine face ca nu mai revine in serie.
cristi23 pe 11 martie 2013 19:59
exista potential pentru un film bun ghost rider......dar trebuie mult lucrat la scenariu.si eventual mai multa actiune,suspans......imagini vizuale mai grozave.........acest ultim film din seria ghost rider...din pacate a fost mai degraba plictisitor.......dar financiar a fost un succes.....asta arata ca exista fani si potential pentru un viitor ghost rider 3
Theodoric pe 12 martie 2013 21:24
pai daca ne gadim logic prima cu a doua parte n-are sens,daca pentru Spirit of Vegeance a pirmit premiu pentru cel mai prost film,hai sa fim seriosi..de ce mai are rost sa mai continue seria?
ps:primul a fost bunicel,dar a doua a sticat totul

alex_il_fenomeno pe 29 martie 2013 11:45
Chiar ca se duce de rapa si aceasta "legenda"... Pacat ca se retrage Cage.
Koze pe 20 iulie 2015 21:50
mai taceti toti astia care comentati dar nu aveti habar cat de greu e sa faci o actiune complexa si totodata buna , un personaj bun , Cage e actor de clasa inalta iar daca de la inceput unii '' cunoscatori '' au spus ca e aiurea filmul , nu inseamna ca nimanui nu a placut , cat timp a incasat asemenea suma e clar ca a avut succes la cinema , contiuarea poate fi cu un demon inconjurat de o flacara albastra , ca in momentul in care la atins pe copil , dovada ca poate controla demonul in totalitate , Theodoric , sumele fac filmul bun si dovedesc ca a fost urmarit de multa lume , nu premiul ce l au acordat unii ...

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells