Natalie Portman ridică ciocanul lui Thor. Va fi Zeița Tunetului în faza a patra a MCU

de Cristina Grigore în 22 Iul 2019
Noul film Thor se va lansa pe 5 noiembrie 2021

Noul film Thor – intitulat Thor: Love and Thunder – o readuce în acțiune pe Jane Foster în cea de-a patra fază a Universului Cinematografic Marvel, dar într-o postură nouă: de Zeiță a Tunetului.

Potrivit Variety.com, Natalie Portman a urcat în week-end pe scena pregătită de realizatorii lui Thor 4 în cadrul evenimentului Comic Con din San Diego cu ciocanul lui Thor în mână și a confirmat revenirea în franciză, alături de Chris Hemsworth și Tessa Thompson (noua conducătoare a Asgard-ului).

„Am fost dintotdeauna invidioasă pe purtătorul acestui ciocan”, a spus Portman.

Fanii benzilor desenate cunosc deja povestea transformării lui Jane Foster în Preaputernicul Thor. În firul narativ început în 2014, Thor rămâne fără puteri și renunță la titulatura sa. Foster arată că are calitățile necesare pentru a-i urma; ea ridică ciocanul Mjolnir și devine Zeița Tunetului.

Anunțul de la Comic Con a stârnit un val de entuziasm în mediul online, în special din partea fanelor, dar și comentarii amuzante precum: „Într-o zi trebuie să te așezi la casa ta și să te măriți cu Thor/Dar mamă, eu sunt Thor!”, sau „Natalie Portman: Urăsc acest rol și părăsesc MCU pentru totdeauna”/Marvel: Dar poți fi chiar tu Thor!”.

Lansarea lui Thor: Love and Thunder va avea loc pe 5 noiembrie 2021. Convenția de la San Diego le-a mai dezvăluit fanilor Marvel distribuția peliculei The Eternals (din care vor face parte Angelina Jolie și Richard Madden), cine va fi protagonistul lui Shang-Chi, primul film cu un supererou asiatic (este vorba despre actorul Simu Liu), dar și că Mahershala Ali va juca într-un nou film Blade.

Exploreaza subiecte similare:

Natalie Portman, Chris Hemsworth, Tessa Thompson, Mahershala Ali, The Eternals, Angelina Jolie, Richard Madden, Simu Liu

Alte știri din cinema

Gojira recomandă. Ce e de văzut la cinema și pe streaming săptămâna aceasta

„Cel mai malefic film văzut în ultima vreme”, plus un film românesc „de la cel mai prolific creator de conținut de la noi”, filme sentimentale, seriale cu umor de situație

Râul ucigaș - scufundarea în abisul percepției

Tânărul regizor chinez Wei Shunjun ne invită - mai mult decât au făcut-o alți regizori în ultimul timp - la interpretare

Laurent Cantet, regizorul francez care a câștigat Palme d'Or pentru Entre les murs, a murit

Distins cu Palme d'Or de către un juriu prezidat de actorul american Sean Penn, filmul prezintă un sistem de învățământ care se luptă să-și îndeplinească misiunile didactice și sociale

Nasty - mai mult decât tenis

După mediu-metrajul Nunți muzici și casete video, regizorul și producătorul Tudor Giurgiu a ales să își facă debutul în lungmetrajul documentar cu Nasty, un portret cât se poate de exhaustiv al românului care a schimbat fundamental tenisul.

Părerea ta

Spune-ţi părerea
unkn0wn pe 22 iulie 2019 10:13
Bataie de joc, mortii lor cu asemenea povestiri idioate.
Dimz pe 22 iulie 2019 10:39
In sfarsit Natalie Portman are prilejul sa-l apuce pe Thor de ciocan, ea fiind "dintotdeauna invidioasă pe purtătorul acestui ciocan". Sa ne traiesti, Natalie ..cu ciocanul in mână !
Macar de glume sa ne tinem (sau de ciocan) , ca de filme ...vai si amar.

alcibiades_cleiniou pe 27 iulie 2019 22:44
madam Porter are ''calitatile'' necesare sa-i ''ridice ciocanul'' lui Thor ! filmele Marvell au fost bunicele la inceput, dar ultimele au fost din ce in ce mai proaste !
makomomo pe 23 iulie 2019 00:32
D-soara Cristina Grigore...nu stiu cine v-a invatat jurnalism dar asa ceva nu se face.Doar daca scrieti la caterinca...

Citez:Natalie Portman ridică ciocanul lui Thor....E vorba despre un film porno?Pai asta intelege un om care nu a vazut niciun film cu Thor citind titlul acesta.Asta inseamna cat de bine sunteti pregatita si ce cuvinte aveti in bagajul personal.Limba romana are nenumarate conotatii de genul acesta si iti trebuie mare atentie cand formulezi un asemenea titlu.Nu sunt eu in masura sa critic, clar sunt mult mai slab pregatit decat dv. insa...

Aici, in cazul de fata...ori e scrisa intentionat, in gluma, zeflemitor ceea ce nu prea e indicat pentru ca denota un inceput de cocalarism nepotrivit pentru acest site, ori din neatentie, din lipsa de experienta, din superficialitate sau...nu vreau sa cred asta...din prostie.Nu, sunt sigur ca nu e ultima varianta, nu sunt ironic, chiar vorbesc serios.Chiar refuz sa cred asta.

Indiferent care sunt variantele, daca Cinemagia accepta acest titlu...astept urmatorul articol cu titlul "Michael Fassbender ii mananca savarina lu' Alicia Vikander"...ceea ce ar fi chiar adevarat pentru cine cunoaste...

mihnea_aspru95 pe 23 iulie 2019 14:10
asta cu îi mănâncă savarina lui Alicia, e mortală :))), dar să vedem cât mai poate Fassbender

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells