Multe personaje centrale din Urzeala Tronurilor vor deveni Umblători Albi, spune Nikolaj Coster-Waldau

de Gloria Sauciuc în 7 Sep 2017
Atenţie, articolul de mai jos conţine spoilere pentru cei care nu au văzut sezonul 7 al Game of Thrones

Nikolaj Coster-Waldau, Jaime Lannister în serialul Game of Thrones, şi-a mărturisit, într-un interviu cu Esquire, frica pe care o resimte personajul său de a nu fi transformat într-un zombie, odată ce părăseşte teritoriul încă sigur al The King's Landing.

Ştiţi, unele dintre personajele principale vor fi transformate. Vor fi câţiva protagonişti care vor umbla pe aici cu ochii aceia albaştri pătrunzători. Şi, Doamne, sper să nu fiu şi eu printre ei. Asta ar însemna trei ore de machiaj dimineaţa. Ştiu că dacă David Benioff şi Dan Weiss vor citi asta vor spune - Ba da, vei fi!, a declarat actorul, citat de publicaţia Mashable.

Ultima dată l-am văzut pe Jaime Lannister, ucigaşul de rege devenit trădătorul de regină, călare, călătorind probabil către nord. Pentru prima dată în viaţă, Jaime o abandonează pe Cersei, la finalul sezonului 7. Scopul lui Jaime este de a se alătura luptei împotriva Umblătorilor Albi şi a o avertiza pe Daenerys că planul reginei de pe Tronul de Fier este de a-şi încălca promisiunea şi a nu interveni pe frontul îngheţat din Nord. Ba mai mult, că pregăteşte o armată de mercenari cu care să atace.

Acest act de rebeliune şi curaj îl va pune în linia întâi a luptei contra Regelui Nopţii şi a armatei lui de morţi-vii, care a trecut de Zid şi mărşăluieşte către Winterfell, survolaţi de un dragon cu suflare de gheaţă.  

Sezonul 7 nu a adus multe dispariţii de personaje centrale, aşa că părerea unanimă a fanilor şi actorilor implicaţi în serial este că sezonul 8 va aduce şi sfârşitul multor eroi îndrăgiţi de fani. Liam Cunningham, care îl joacă pe Ser Davos, crede că sezonul 8 va număra multe dispariţii de personaje centrale, scrie Mashable.

În mod cert, o confruntare ale armatelor din Nord şi ale lui Daenerys Targaryen cu Umblătorii Albi va fi punctul culminant al sezonului 8, cu o luptă pe uscat, pe apă dar şi în aer, între Viserion, condus de The Night King, şi ceilalţi doi dragoni, Drogon plus Rhaegal. După unele teorii ale fanilor, Bran va poseda mintea lui Rhaegal şi îl va conduce în luptă, de la distanţă.

Exploreaza subiecte similare:

Game of Thrones, Nikolaj Coster-Waldau

Alte știri din cinema

Jake Gyllenhaal ar putea să îl înlocuiască pe Ben Affleck în rolul lui Batman

Collider scrie că decizia de a-l înlătura pe Affleck din serie a fost luată la începutul lui 2017, după ce un anunţ oficial a fost amânat până la premiera Justice League, pentru a evita publicitatea negativă

Kidman îl recompensează cu 600.000 de dolari pe soț pentru fiecare an împreună

Surprinzătoarele acorduri prenupţiale ale celor mai bogate cupluri ale Americii

Afară cu Johnny Depp din distribuția Fantastic Beasts, cer fanii seriei Harry Potter

Criticii lui de pe reţelele de socializare dau ca exemplu înlăturarea lui Kevin Spacey din filmul All the Money in the World

James Franco devine supererou. Va fi Madrox, the Multiple Man

Studiourile Fox extind saga mutanţilor şi a supererolilor Marvel

Părerea ta

Spune-ţi părerea
GallaxyCreator pe 7 septembrie 2017 21:40
Vyserion nu are suflare de gheata, are foc albastru. O suflare de gheata nu ar fi daramat zidul, ci l-ar fi intarit.
Gloria pe 8 septembrie 2017 08:52
asa este, foc albastru, multumim pentru corectie, vom scrie un material despre suflarea lui Viserion
unkn0wn pe 8 septembrie 2017 00:25
Cautati scenariul pentru sezonul 8 pe net.
Gloria pe 8 septembrie 2017 08:49
Probabil nu se va mai filma dupa acel scenariu, pentru ca a ajuns pe net, sau se vor aduce modificări in punctele esentiale

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells