Michael Fassbender va juca în lungmetrajul inspirat din Kung Fury

de Cristina Grigore în 13 Feb 2018
David Hasselhoff va reveni în noua versiune a comediei - un tribut adus filmelor anilor ‘80

În 2015 debuta la Cannes (şi online) şi amuza spectatorii din lumea întreagă. Anul acesta, Kung Fury se pregăteşte să revină pe marile ecrane ca lungmetraj şi este greu de ignorat datorită starului de calibru care va face parte din distribuţie.

Publicaţia Variety a anunţat că Michael Fassbender va juca în filmul inspirat din pelicula de 31 de minute regizată de David Sandberg. Alături de starul din X-Men: Apocalypse şi Alien: Covenant îl vom vedea şi pe David Hasselhoff, care a apărut şi în scurtmetraj (a cântat şi melodia centrală de pe coloana sonoră, True Suvivor).

Proiectul original este un omagiu adus filmelor anilor ’80 şi a fost finanţat prin intermediul platformei Kickstarter. Este povestea unui detectiv din Miami, care se alege cu abilităţi extraordinare de luptător kung fu după ce este muşcat de o cobră. Kung Fury dă piept cu o mulţime de inamici, printre care şi misteriosul Red Ninja, şi călătoreşte în timp pentru a-l înfrânge pe Adolf Hitler – bineînţeles, cu un ajutor pe măsură, celebrul zeu nordic, Thor.

Filmările lungmetrajului sunt programate să înceapă în vară. Producători vor fi David Katzenberg şi Seth Grahame-Smith (It), alături de Sandberg, prin compania sa, Laser Unicorn (regizorul va avea şi el o apariţie în film). 

Exploreaza subiecte similare:

Kung Fury, David Hasselhoff, Michael Fassbender, David Katzenberg, Seth Grahame-Smith

Alte știri din cinema

Meryl Streep, Palme d'or onorific la Cannes. Juriul acestei ediţii. Cannes imersiv

„A câștiga un premiu la Cannes, pentru comunitatea internațională de artiști, a reprezentat întotdeauna cea mai înaltă realizare în arta cinematografică”

Ménage-à-trois în filme. De la Jules et Jim, la Challengers

Challengers, nerecomandat sub 15 ani, se bazează foarte mult pe chimia dintre cei trei actori principali

5 informații interesante despre Baby Reindeer

Noua producție originală Netflix, Baby Reindeer, a fost lansată pe 11 aprilie și se bucură de o popularitate uriașă în rândul criticilor și cinefililor.

Michelle Yeoh, rol major în mini-seria Blade Runner 2099

Mini-seria va fi continuarea directă a lungmetrajului Blade Runner 2049, lansat în 2017 ca un sequel al originalului din 1982

Părerea ta

Spune-ţi părerea
Qube86 pe 13 februarie 2018 12:06
Ohohoho...am vazut scurtmetrajul si mi s-a parut mai mult decat reusit :))
Foarte amuzant si bine facut !
Chiar speram sa fie dezvoltata povestea, dar nu ma gandeam ca o sa ia o asemenea amploare...mai ales la cat s-a chinuit Sandberg sa stranga fonduri ca sa faca acel scurtmetraj !
Daca o sa fie facut bine nu ma indoiesc ca filmul va avea succes !
Ma intreb totusi ce rol va juca Fassbender !!? :)

margott pe 13 februarie 2018 21:22
Nu stiu cat i s-ar potrivi un astfel de rol lui Fassy, mie mi se pare un actor mai potrivit pentru drama decat pentru film de actiune, chit ca a jucat in seria X-Men. Dar acum ramane de vazut.

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells