Meghan, Ducesă de Sussex, a născut o fetiță

de Marina Florea în 7 Iun 2021
A fost numită după străbunica ei, Maiestatea sa Regina

Fosta actriță Meghan Markle, acum Ducesă de Sussex, a născut o fetiță vineri, au anunțat - ea și Prințul Harry - într-o declarație dată presei duminică; este cel de-al doilea copil pentru ea și Prințul Harry.

„Cu mare bucurie Prințul Harry și Meghan, Ducele și Ducesa de Sussex, urează bun-venit pe lume fiicei lor Lilibet „Lili” Diana Mountbatten-Windsor”, continuă declarația. „Lili s-a născut vineri, pe 4 iunie, la ora 11.40, în grija medicilor de la Santa Barbara Cottage Hospital”, se precizează, continuând că nou-născuta cântărea 3,49 kilograme și că „atât mama cât și fetița sunt sănătoase și bine, și se recuperează acasă”.

„Lili a fost numită după străbunica ei, Maiestatea sa Regina, a cărei supranume este Lilibet. Cel de-al doilea nume al fetiței, Diana, a fost ales în cinstea bunicii sale defuncte, Diana, Prințesă de Wales”, continua declarația.

Micuța Lili este surioara fiului de 2 ani al cuplului, Archie Harrison. Nașterea ei în Statele Unite o face să fie persoana din familia regală cu cel mai înalt rang născută în afara Marii Britanii, scrie CNN. De asemenea, o face să aibă cetățenie dublă britanică și americană, ceea ce i-ar permite să fie atât președintele Americii atunci când crește, dar să aibă și ascendență regală britanică, mai notează CNN.

Harry și Meghan s-au stabilit în reședința din Santa Barbara în iulie anul trecut, conform anunțurilor din august din partea revistei People. Richard Mineards, redactor pentru Montecito Journal, care a scris despre familia regală de 45 de ani încoace, a declarat, duminică, despre cartierul reședinței că este „grandios... cu reședințe mari” și că nu există probleme cu paparazzi.

„Adică, Oprah Winfrey, Ellen DeGeneres, Jeff Bridges - actorul de Oscar, Kevin Costner- câștigător de Oscar și George Lucas locuiesc acolo”, relata Mineards. „Sunt o comunitate de celebrități”. În cadrul comunității locuiesc și „oameni foarte bogați, precum miliardari din domeniul tehnologiei”, continuă el.

Exploreaza subiecte similare:

Meghan Markle

Alte știri din cinema

Meryl Streep, Palme d'or onorific la Cannes. Juriul acestei ediţii. Cannes imersiv

„A câștiga un premiu la Cannes, pentru comunitatea internațională de artiști, a reprezentat întotdeauna cea mai înaltă realizare în arta cinematografică”

Ménage-à-trois în filme. De la Jules et Jim, la Challengers

Challengers, nerecomandat sub 15 ani, se bazează foarte mult pe chimia dintre cei trei actori principali

5 informații interesante despre Baby Reindeer

Noua producție originală Netflix, Baby Reindeer, a fost lansată pe 11 aprilie și se bucură de o popularitate uriașă în rândul criticilor și cinefililor.

Michelle Yeoh, rol major în mini-seria Blade Runner 2099

Mini-seria va fi continuarea directă a lungmetrajului Blade Runner 2049, lansat în 2017 ca un sequel al originalului din 1982

Părerea ta

Spune-ţi părerea
unkn0wn pe 7 iunie 2021 13:14
O mincinoasa prefacuta si atat.
lili22 pe 8 iunie 2021 15:50
Ce eveniment! Se vor face filme cu aceasta nastere.
gogoride pe 9 iunie 2021 16:27
dar ce legatura are cu lumea filmului????

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells