Matt Damon, pe urmele lui Ben Affleck. Trece în spatele camerei pentru A Foreigner

de Cristina Grigore în 30 Aug 2013
Scenariul filmului a fost imaginat de Chris Terrio (Argo)

The Hollywood Reporter ne semnalează o surpriză venită din partea lui Matt Damon, starul recentului Elysium, care îl aşează pe calea urmată de bunul său prieten, Ben Affleck. Celebrul şi apreciatul actor se pregăteşte să se aşeze în scaunul regizoral pentru producţia lui A Foreigner, o dramă de acţiune al cărei scenariu a fost imaginat de scenaristul lui Argo, Chris Terrio.

A Foreigner are la bază un articol din The New Yorker intitulat A Murder Foretold, ce spune adevărata poveste a unui bărbat care împuşcat în Guatemala, care lasă în urmă o casetă video al cărei conţinut îi implică atât pe conducătorul ţării, cât şi pe soţia acestuia. Asemenea lui Affleck – în Argo şi The Town, şi Damon are de gând să apară ca protagonist al lui A Foreigner.

Atât Ben Affleck, cât şi Matt Damon s-au transformat în staruri internaţionale după succesul lui Good Will Hunting, însă în vreme ce Affleck a acceptat mai toate rolurile care i s-au ivit în cale, Damon a fost ceva mai atent cu acestea şi şi-a clădit astfel reputaţia unui actor de top al Hollywood-ului.

Ben Affleck a reuşit însă să îşi revitalizeze cariera trecând în spatele camerei şi obţinând chiar un Oscar pentru ultimul său film, Argo, The Town fiind de asemenea extrem de apreciat de critici şi public, fiind şi el nominalizat la Oscar. Deşi nu are nevoie de un boost al carierei, Damon pare să fie pregătit să treacă la un alt nivel şi calcă astfel pe urmele celui care îi este prieten şi în afara vieţii profesionale, Ben Affleck.

Exploreaza subiecte similare:

Matt Damon, Elysium, Ben Affleck, Argo, Chris Terrio, The Town, Good Will Hunting, actor, A Foreigner

Alte știri din cinema

Meryl Streep, Palme d'or onorific la Cannes. Juriul acestei ediţii. Cannes imersiv

„A câștiga un premiu la Cannes, pentru comunitatea internațională de artiști, a reprezentat întotdeauna cea mai înaltă realizare în arta cinematografică”

Ménage-à-trois în filme. De la Jules et Jim, la Challengers

Challengers, nerecomandat sub 15 ani, se bazează foarte mult pe chimia dintre cei trei actori principali

5 informații interesante despre Baby Reindeer

Noua producție originală Netflix, Baby Reindeer, a fost lansată pe 11 aprilie și se bucură de o popularitate uriașă în rândul criticilor și cinefililor.

Michelle Yeoh, rol major în mini-seria Blade Runner 2099

Mini-seria va fi continuarea directă a lungmetrajului Blade Runner 2049, lansat în 2017 ca un sequel al originalului din 1982

Părerea ta

Spune-ţi părerea
vladimir84 pe 1 septembrie 2013 15:41
Incercarea moarte n-are. Ii uram succes.
alex_il_fenomeno pe 3 septembrie 2013 19:29
Macar de ar face o figura asemanatoare ca cea a lui Ben Affleck.

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells