Mădălina Ghenea și-a anulat venirea la premiera „Urma”, din cauza măsurilor împotriva epidemiei de coronavirus

de Cinemagia în 4 Mar 2020
Filmul intră în cinematografe din 6 martie

Ca urmare a situației generale cauzate de o posibilă epidemie de coronavirus, Mădălina Ghenea a decis, în ultimul moment, să-și anuleze întâlnirile cu publicul din România, la proiecțiile speciale ale Urma, primul film românesc în care joacă, debutul în lungmetraj al lui Dorian Boguță, se vede într-un comunicat remis Cinemagia.

Pentru ca lucrurile să decurgă în deplină siguranță pentru toată lumea, a considerat că este cea mai prudentă alegere, în condițiile în care - în România - există măsuri suplimentare pentru cei care vin din Italia (în cazul ei, Milano), care presupun inclusiv izolare voluntară la domiciliu, timp de 14 zile.

Actrița și-ar fi dorit foarte mult să fie prezentă în persoană la proiecțiile de gală ale primului film românesc în care joacă și să stea de vorbă cu publicul, însă va transmite un mesaj special celor prezenți la proiecțiile speciale programate pe 4 și 5 martie (la Băneasa Grand Cinema, respecitv la Cinema City AFI Cotroceni).

Mădălina Ghenea speră că toți cei care vor urmări filmul în cinematografe, începând din 6 martie, îl vor întâmpina cu aceeași căldură precum spectatorii avanpremierei din 2 martie, de la Iași, se mai vede în comunicat. 

O proiecție specială în prezența ei va fi programată la Festivalul Internațional de Film Transilvania (TIFF), care va avea loc între 29 mai și 7 iunie, la Cluj-Napoca. 

 

Exploreaza subiecte similare:

Madalina Diana Ghenea, Urma, Dorian Boguţă

Alte știri din cinema

Meryl Streep, Palme d'or onorific la Cannes. Juriul acestei ediţii. Cannes imersiv

„A câștiga un premiu la Cannes, pentru comunitatea internațională de artiști, a reprezentat întotdeauna cea mai înaltă realizare în arta cinematografică”

Ménage-à-trois în filme. De la Jules et Jim, la Challengers

Challengers, nerecomandat sub 15 ani, se bazează foarte mult pe chimia dintre cei trei actori principali

5 informații interesante despre Baby Reindeer

Noua producție originală Netflix, Baby Reindeer, a fost lansată pe 11 aprilie și se bucură de o popularitate uriașă în rândul criticilor și cinefililor.

Michelle Yeoh, rol major în mini-seria Blade Runner 2099

Mini-seria va fi continuarea directă a lungmetrajului Blade Runner 2049, lansat în 2017 ca un sequel al originalului din 1982

Părerea ta

Spune-ţi părerea
James21 pe 7 martie 2020 19:14
Film grozav! În cele din urmă am văzut FULL HD streaming de la Vrăjitoarele din pădure

Iată locul în care l-am văzut: FMOVIES21.ORG

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells