Macaulay Culkin explică de ce nu mai vrea să revadă filmele „Singur Acasă”

de Cristina Grigore în 24 Apr 2018
„Eu când le vizionez nici nu mă mai gândesc la ele, îmi amintesc cum era pe platoul de filmare”, a mărturisit actorul

Filmele Singur acasă au devenit un simbol al Crăciunului. Difuzate an de an, invariabil, de posturile de televiziune, au atins de mult statutul de cult. Dacă publicul adoră să revadă – alături de copii – producțiile anilor ’90, lucrurile nu stau deloc la fel pentru starul acestora, Macaulay Culkin. Actorul de 37 de ani  a mărturisit, la The Ellen DeGeneres Show, că nu mai are nici o dorință de a revedea aceste celebrele pelicule.

„Parcă ar fi aşa, o extensie a Crăciunului. Unii oameni vor să vadă filmele alături de mine, lucru ce este, în acelaşi timp, flatant şi ciudat. Eu când le vizionez nici nu mă mai gândesc la ele, îmi amintesc cum era pe platoul de filmare. Cum îmi ascundeam sticla de Pepsi după canapea şi alte lucruri de genul acesta. Nu pot vedea aceste filme ca oamenii obişnuiţi”, a explicat el. Culkin a mărturisit şi că, atunci când se apropie sărbătorile de iarnă, încearcă să iasă cât mai puţin din casă: „E sezonul meu… sezonul Macaulay. Încerc să nu mai ies pe afară la fel de mult.”

Unul din motivele pentru care e decis să stea mai mult în casă în preajma Crăciunului este şi faptul că, aproape de fiecare dată când o face, i se cere să recreeze faimoasa grimasă în care îşi lua faţa în palme: „Am făcut asta de atâtea ori, că nici nu mai vreau să mă gândesc”, a mai spus Culkin.

Exploreaza subiecte similare:

Home Alone, Macaulay Culkin

Alte știri din cinema

Shoplifters, câștigătorul Palme d’Or 2018, vine în România

Distribuitorul multi-premiat la Gopo „Independența” Film aduce în România câștigătorul Palme d’Or și alte filme premiate la Cannes 2018

Godzilla vs. Kong va începe filmările în octombrie

Lansarea filmului este programată pentru 22 martie 2020

Cum arată Tom Cruise în Top Gun: Maverick

Primele imagini cu starul care a îmbrăcat din nou uniforma de pilot, în galeria articolului

Prima imagine cu Joaquin Phoenx machiat în ipostaza de Joker

Filmul Joker cu lansarea în octombrie 2019 va fi „un studiu de caz” și „o poveste moralizatoare”

Părerea ta

Spune-ţi părerea
carmen_angelus_romila pe 28 iulie 2018 20:34
Iata ca au trecut anii si prietenul neconditionat al superstarului Michael Jackson nu-i mai place "Singur acasa". Sa-si caute pe cineva...!

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells