Lista clienţilor şi Spartacus, premierele toamneiƒ pe AXN White și AXN Black

de Cinemagia în 1 Oct 2013
Alb şi negru, feminin şi masculin, senzualitate şi forţă e ceea ce promite AXN cu noile sale premiere

Din 1 octombrie, AXN promite noi seriale pe micul ecran, ce combină,  într-un Yin și Yang armonios,  senzualitatea şi forţa. Odată cu lansarea noilor canale TV AXN White și AXN Black în România, telespectatorii pot urmări primul sezon din Lista clienţilor/The Client List, din 2 octombrie, pe AXN White, şi Spartacus, pe AXN Black.

O mamă devotată din Texas (Jennifer Love Hewitt) duce o viaţă grea după ce soţul o părăseşte şi îi lasă moştenire probleme financiare, în The Client List, în fiecare zi de marţi, de la 22:15.

Astfel că noul job la SPA-ul din oraşul vecin pare salvarea de care avea nevoie. Dar când se iveşte oportunitatea pentru venituri suplimentare, decizia de a-şi schimba stilul de viaţă devine conflictul moral căruia personajul principal trebuie să îi facă faţă zilnic.

Un serial din distribuția căƒruia mai fac parte: Cybill Shepherd, Loretta Devine și Colin Egglesfield.

Din 7 octombrie, acțiunea vine în forţムpe AXN Black, pentru că telespectatorii poti urmări premiera serialului Spartacus, de la 23:15! Trădat de romani. Forţat să devină sclav. Renăscut Gladiator. Lunea, de la 23:15. Despăƒrţit brutal de iubita lui soție, Spartacus este condamnat la o viaţムîn arenăƒ, unde văƒrsarea de sânge și moartea sunt principalele forme de divertisment. Dar nu toate băƒtăƒliile se dau în arenăƒ. Trădarea, corupția și ispită plăƒcerilor senzuale îl vor testa constant pe Spartacus. Pentru a supraviețui, trebuie sムdevinムo legendă!

Prin urmare, istoria clasică a celui mai faimos rebel prinde viaţă în acest serial. Condamnat la o viaţă desfăşurată în luptele brutale ale arenei, Spartacus trebuie să îşi depăşească umila condiţie umană, pentru a putea supravieţui. Cu Andy Whitfield, Lucy Lawless, Manu Bennett şi John Hannah.

Exploreaza subiecte similare:

Jennifer Love Hewitt, The Client List, Spartacus: Blood and Sand

Alte știri din cinema

Gojira recomandă. Ce e de văzut la cinema și pe streaming săptămâna aceasta

„Cel mai malefic film văzut în ultima vreme”, plus un film românesc „de la cel mai prolific creator de conținut de la noi”, filme sentimentale, seriale cu umor de situație

Râul ucigaș - scufundarea în abisul percepției

Tânărul regizor chinez Wei Shunjun ne invită - mai mult decât au făcut-o alți regizori în ultimul timp - la interpretare

Laurent Cantet, regizorul francez care a câștigat Palme d'Or pentru Entre les murs, a murit

Distins cu Palme d'Or de către un juriu prezidat de actorul american Sean Penn, filmul prezintă un sistem de învățământ care se luptă să-și îndeplinească misiunile didactice și sociale

Nasty - mai mult decât tenis

După mediu-metrajul Nunți muzici și casete video, regizorul și producătorul Tudor Giurgiu a ales să își facă debutul în lungmetrajul documentar cu Nasty, un portret cât se poate de exhaustiv al românului care a schimbat fundamental tenisul.

Părerea ta

Spune-ţi părerea
cristi23 pe 1 octombrie 2013 14:33
serialul spartacus merita vazut..e grozav...
alex_il_fenomeno pe 29 octombrie 2013 14:03
Foarte tare, sunt niste realizari impresionante, mai ales Spartacus.

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells