„Ladies Night”. Prietenia este răsplătită cu „O simplă favoare”, marți, în 19 locații din țară

de Cinemagia în 10 Sep 2018
Cu Anna Kendrick şi Blake Lively în rolurile principale, acţiunea dezvăluie o serie de enigme uluitoare şi urmăreşte să demoleze perfecţiunea afişată de cea mai râvnită şi invidiată femeie dintr-un mic oraş american

FilmulO simplă favoare” se vede marți seară, cu începere de la ora 19:30, în avanpremieră absolută în România, în cadrul evenimentului „Ladies Night”, ocazie perfectă pentru toate doamnele de a serba prietenia.

În plus, cartea „O simplă favoare” care a stat la baza filmului va fi cadoul garantat inclus în preţul biletului pentru proiecţia specială de marți seară. Biletele pot fi achiziţionate online  sau de la casele de bilete din cele 19 locaţii Cinema City selectate din ţară.

Thriller-ul se concentrează în jurul lui Stephanie (Anna Kendrick), o mamică pasionată de vlogging şi gătit care caută să descopere adevărul din spatele dispariţiei subite a prietenei sale (Blake Lively). Investigaţia curioasei tinere va readuce în prezent şi dezvălui secrete întunecate care vor schimba destinele ambelor femei.

Un thriller uşor condimentat cu umor şi ironie, „O simplă favoare” dozează iubirea şi loialitatea cu răzbunarea şi crima.

Avanpremiera specială de marţi, 11 septembrie, ora 19:30, va avea loc în Arad (Atrium), Bacău, Baia Mare, Brăila, Bucureşti (AFI Cotroceni), Cluj (Polus), Constanţa (City Park), Deva, Drobeta Turnu Severin, Galaţi, Iaşi, Piatra Neamţ, Piteşti, Ploieşti (AFI), Suceava, Târgu-Jiu, Târgu Mureş, Timişoara (Shopping City) şi Râmnicu Vâlcea.

Distribuit de Vertical Entertainment, filmul „O simplă favoare” va putea fi urmărit în premieră naţională pe marile ecrane, începând cu 14 septembrie

Exploreaza subiecte similare:

A Simple Favor

Alte știri din cinema

Meryl Streep, Palme d'or onorific la Cannes. Juriul acestei ediţii. Cannes imersiv

„A câștiga un premiu la Cannes, pentru comunitatea internațională de artiști, a reprezentat întotdeauna cea mai înaltă realizare în arta cinematografică”

Ménage-à-trois în filme. De la Jules et Jim, la Challengers

Challengers, nerecomandat sub 15 ani, se bazează foarte mult pe chimia dintre cei trei actori principali

5 informații interesante despre Baby Reindeer

Noua producție originală Netflix, Baby Reindeer, a fost lansată pe 11 aprilie și se bucură de o popularitate uriașă în rândul criticilor și cinefililor.

Michelle Yeoh, rol major în mini-seria Blade Runner 2099

Mini-seria va fi continuarea directă a lungmetrajului Blade Runner 2049, lansat în 2017 ca un sequel al originalului din 1982

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells