Kit Harington a avut nevoie de terapie după moartea personajului său din Game of Thrones

de Cristina Grigore în 20 Mar 2019
Atenţia sporită primită din partea presei şi a publicului după finalul abrupt al sezonului 5 l-a afectat pe interpretul lui Jon Snow

Unul dintre momentele culminante ale serialului Game of Thrones a fost moartea lui Jon Snow de la sfârșitul sezonului 5. Interesul exercitat atunci de către presă și public asupra personajului – readus la viață ulterior - a fost extrem de mare, fapt ce s-a răsfrânt asupra interpretului acestuia, actorul Kit Harington. Starul a dezvăluit publicației Variety că acea perioadă a carierei sale a fost una atât de greu de suportat, încât a simțit că trebuie să apeleze la ajutor specializat.

„Cea mai neagră perioadă a fost pentru mine cea în care serialul s-a concentrat cel mai mult pe Jon – când a fost omorât şi înviat. Când eşti în centrul unui final abrupt dintr-un serial TV şi acel serial este unul ce beneficiază de atenţie maximă în acel moment, este terifiant cât de multă atenţie primeşti”, a spus Harington. Actorul a avut nevoie de terapie şi pentru că noul nivel al celebrităţii l-a făcut să îşi pună la îndoială abilităţile actoriceşti.

„Îmi ziceam să trebuie să mă simt cea mai norocoasă persoană din lume, când, de fapt, eu mă simţeam foarte vulnerabil. Eram într-o perioadă delicată a vieţii mele – aşa cum li se întâmplă multora la 20 şi ceva de ani. Am început să fac terapie, să învăţ să fiu mai deschis. Nu eram prea sigur pe mine şi nu prea vorbeam cu lumea. A trebuit să învăţ să mă bucur de ceea ce am, pentru că pe atunci îmi puneam la îndoială până şi talentul de actor”, a mai explicat el.

Şedinţele de terapie l-au ajutat pe Harington, acum în vârstă de 32 de ani, să facă faţă presiunilor celebrităţii – şi impactului pe care celebrul serial l-a avut asupra vieţii sale private. După filmarea ultimelor scene din sezonul final al lui Game of Thrones, actorul şi-a luat la revedere cu uşurare, dar şi cu emoţie, de la personajul care i-a definit cariera: „A fost un moment marcant. Când am dat jos costumul lui Jon, m-am simţit ca şi cum mi s-ar fi luat pielea. A fost extrem de emoţionant. Parcă eram deposedat de ceva ce îmi aparţinea”.

Al optulea sezon din Game of Thrones, şi ultimul, se va lansa în România pe 15 aprilie.   

 

Exploreaza subiecte similare:

Game of Thrones, Kit Harington

Alte știri din cinema

Horror-ul Blestemul femeii care plânge aduce teroarea în cinematografe, din 19 aprilie

Ferește-te de groaznicul ei voal!

Un nou film Thor este în cărţi, cu Taika Waititi la cârmă

Informaţia vine de la interpreta lui Walkyrie, Tessa Thompson

Avengers: Endgame are cel mai bun final din MCU, spune Robert Downey Jr.

Downey Jr. este singurul actor din distribuţie care a primit integral scenariul înainte de începerea filmărilor

Serialul Netflix The Witcher se lansează spre finalul anului

Henry Cavill este Geralt de Rivia, un vânător de monştri mutant într-o lume fantastică

Părerea ta

Spune-ţi părerea
bloodthirst pe 24 martie 2019 20:35
Sarmanul... Cu cateva milioane in cont si totusi indrazneste sa se planga! Vrea sa stie de ce sufera altii?

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells