KINOdiseea – Festivalul Internațional de Film pentru Copii merge în mai multe oraşe din ţară

de Cinemagia în 21 Nov 2014
Cele mai bune filme din programul Kinodiseea - în București, la Cine Grand Titan, în Botoșani la Cine Grand, în Târgu Jiu la Cinema Sergiu Nicolaescu, în Craiova la Cinema Patria, în Cluj la Cinema Florin Piersic, între 21 și 23 noiembrie, iar în Buzău, la Cinema Dacia, în perioada 21 - 27 noiembrie

După o ediție care a adus peste 15.000 de spectatori în cinematografele din București, KINOdiseea – Festivalul Internațional de Film pentru Copii și Familie se mută, în weekendul 21 – 23 noiembrie, la Cine Grand Titan din complexul Auchan București.

Lungmetrajul de animație Zarafa (r. Rémi Bezancon, Jean-Christophe Lie, recomandare vârstă +7), povestea adevărată a primei girafe a Franței și a călătoriei sale pline de peripeții, cu balonul, din Egipt la grădina zoologică din Paris, va fi proiectat sâmbătă și duminică, de la 12.30 la sala 5 și de la 15.45 la sala 7.

Finn (r. Frans Weisz, premieră mondială la Toronto IFF, în competiție la Berlinale 2014) va fi proiectat sâmbătă și duminică de la ora 18.45 la sala 7. Deși încurajat de tatăl său să joace fotbal, Finn descoperă o pasiune pentru vioară și puterea muzicii. Povestea va emoționa părinții și va inspira copii să-și urmeze instinctul și visurile încă de mici.

Ținutul Copiilor Cuminți, producția rusească inspirată de Vrăjitorul din Oz și Charlie și Fabrica de Ciocolată, va fi proiectat sâmbătă și dumunică de la ora 13.45 la sala 7.

La cea de-a șasea ediție KINOdiseea, cele mai bune filme din programul festivalului din acest an vor beneficia de proiecții suplimentare în alte cinci orașe din țară: între 21 și 23 noiembrie în București la Cine Grand Titan, în Botoșani la Cine Grand, în Târgu Jiu la Cinema Sergiu Nicolaescu, în Craiova la Cinema Patria, în Cluj la Cinema Florin Piersic, iar în perioada 21 -27 noiembrie, în Buzău la Cinema Dacia.

Exploreaza subiecte similare:

Strana khoroshikh detochek, Finn, Zarafa

Alte știri din cinema

Gojira recomandă. Ce e de văzut la cinema și pe streaming săptămâna aceasta

„Cel mai malefic film văzut în ultima vreme”, plus un film românesc „de la cel mai prolific creator de conținut de la noi”, filme sentimentale, seriale cu umor de situație

Râul ucigaș - scufundarea în abisul percepției

Tânărul regizor chinez Wei Shunjun ne invită - mai mult decât au făcut-o alți regizori în ultimul timp - la interpretare

Laurent Cantet, regizorul francez care a câștigat Palme d'Or pentru Entre les murs, a murit

Distins cu Palme d'Or de către un juriu prezidat de actorul american Sean Penn, filmul prezintă un sistem de învățământ care se luptă să-și îndeplinească misiunile didactice și sociale

Nasty - mai mult decât tenis

După mediu-metrajul Nunți muzici și casete video, regizorul și producătorul Tudor Giurgiu a ales să își facă debutul în lungmetrajul documentar cu Nasty, un portret cât se poate de exhaustiv al românului care a schimbat fundamental tenisul.

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells