Kiernan Shipka și Diane Kruger înoată cu rechinii în primul trailer Swimming with Sharks

de Marina Florea în 7 Apr 2022
Thrillerul este un remake al filmului Prețul ambiției, cu Kevin Spacey

Canalul Roku a dat publicității un poster și un trailer pentru noul thriller Swimming with Sharks. Un remake contemporan în care genurile schimbă rolurile față de filmul lui George Huang din 1994, o are pe Kiernan Shipka în rolul lui Lou, o tânără care face practică la un studio de Hollywood care devine obsedată de CEO-ul studioului, jucată de Diane Kruger.

„Atunci când Lou (Kiernan Shipka) începe practica în studioul lui Joyce, ea pare o debutantă naiva. În realitate însă, ea are de mult o obsesie pentru ea, și e gata de orice... inclusiv să ucidă.”, se vede în sinopsisul oficial.

Din distribuție mai fac parte Donald Sutherland, Kathleen Robertson, Thomas Dekker, Finn Jones, Ross Butler, Erika Alexander și Gerardo Celasco.

Exploreaza subiecte similare:

Swimming with Sharks, Diane Kruger, Kiernan Shipka, Donald Sutherland, Kathleen Robertson, Thomas Dekker, Finn Jones, Erika Alexander

Alte știri din cinema

Meryl Streep, Palme d'or onorific la Cannes. Juriul acestei ediţii. Cannes imersiv

„A câștiga un premiu la Cannes, pentru comunitatea internațională de artiști, a reprezentat întotdeauna cea mai înaltă realizare în arta cinematografică”

Ménage-à-trois în filme. De la Jules et Jim, la Challengers

Challengers, nerecomandat sub 15 ani, se bazează foarte mult pe chimia dintre cei trei actori principali

5 informații interesante despre Baby Reindeer

Noua producție originală Netflix, Baby Reindeer, a fost lansată pe 11 aprilie și se bucură de o popularitate uriașă în rândul criticilor și cinefililor.

Michelle Yeoh, rol major în mini-seria Blade Runner 2099

Mini-seria va fi continuarea directă a lungmetrajului Blade Runner 2049, lansat în 2017 ca un sequel al originalului din 1982

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells