Keanu Reeves a fost aproape de a-şi schimba numele la începutul carierei

de Cristina Grigore în 29 Iun 2017
Actorul a fost sfătuit să îşi aleagă un alt nume de scenă încă de la primele sale zile la Hollywood

Cum ar fi sunat în rolul lui Neo numele Chuck Spadina ori Templeton Page Taylor? Este greu de imaginat cum ar fi influenţat o asemenea schimbare de nume cariera lui Keanu Reeves, însă actorul era cât pe ce să afle acest lucru încă din primele sale zile în Hollywood, după cum a declarat în cadrul emisiunii din week-end ce îl are drept gazdă pe Jimmy Fallon.

Starul lui Matrix a povestit cum, pe când avea 20 de ani, la primul contact cu agenţii săi din Los Angeles, a fost sfătuit să îşi aleagă un alt nume de scenă. „M-am dus la malul mării pentru a mă gândi la acest lucru important - numele meu de artist. Şi am rămas la Chuck Spadina”.

Propunerea sa nu a fost agreată însă de compania ce îl reprezenta, astfel încât Keanu a mai venit cu o propunere. Nici Templeton Page Taylor nu a plăcut, astfel încât agenţii săi au renunţat la idee.

Fallon a adus în discuţie şi site-ul Keanu is Immortal, pe care fanii au publicat imagini cu personaje din tablouri şi bărbaţi din fotografii vechi, care seamănau foarte bine cu starul. 

Sursă foto: JustJared.com.

Exploreaza subiecte similare:

Keanu Reeves, Jimmy Fallon

Alte știri din cinema

Meryl Streep, Palme d'or onorific la Cannes. Juriul acestei ediţii. Cannes imersiv

„A câștiga un premiu la Cannes, pentru comunitatea internațională de artiști, a reprezentat întotdeauna cea mai înaltă realizare în arta cinematografică”

Ménage-à-trois în filme. De la Jules et Jim, la Challengers

Challengers, nerecomandat sub 15 ani, se bazează foarte mult pe chimia dintre cei trei actori principali

5 informații interesante despre Baby Reindeer

Noua producție originală Netflix, Baby Reindeer, a fost lansată pe 11 aprilie și se bucură de o popularitate uriașă în rândul criticilor și cinefililor.

Michelle Yeoh, rol major în mini-seria Blade Runner 2099

Mini-seria va fi continuarea directă a lungmetrajului Blade Runner 2049, lansat în 2017 ca un sequel al originalului din 1982

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells