Karl Urban, transformare spectaculoasă pentru rolul antagonistului din Thor 2

de Cristina Grigore în 26 Iul 2016
Skurge the Executioner, rivalul numărul unu al lui Thor, este un uriaş plin de muşchi şi complet chel

Ultimul film din seria Thor, în care Zeul Tunet (Chris Hemsworth) face echipă cu The Hulk (Mark Ruffalo) în călătoria lor peste nouă regate pentru a salva Asgard-ul de la o inevitabilă apocalipsă, îşi desfăşoară zilele acestea filmările, în Queensland, Australia, sub bagheta regizorală a lui Taika Waititi (What We Do in The Shadows).

Scenariul aduce pe marele ecran unul dintre antagoniştii notorii ai lui Thor din benzile desenate, Skurge the Executioner, interpretat de Karl Urban. Actorul a suferit o transformare spectaculoasă pentru rolul uriaşului chel şi plin de muşchi şi a ţinut să împărtăşească fanilor noul său look, într-o imagine postată pe contul său de Twitter.

În benzile desenate Marvel, Skurge este un războinic nemilos, care poate intra în timpul luptei într-o stare de furie turbată ce-l face de neoprit. Ca fiu al unei luptătoare de pe Asgard şi al unui gigant al tărâmului gheţii, Skurge devine şi el un faimos războinic, de unde şi supranumele – Executioner. După ce este sedus de Enchantress, devine ajutorul său neclintit în cucerirea celor Nouă Regate în locul lui Odin. Povestea sugerează că, în final, Skurge ajunge să-şi răscumpere greşelile…

Chiar dacă Jane Foster (Natalie Portman) nu va apărea în Thor: Ragnarok, Valkyrie (jucată de Tessa Thompson) îşi face acum debutul în Universul Cinematografic Marvel. Revin aliații asgardieni ai lui Thor, Lady Sif (Jaimie Alexander) şi Hiemdall (Idris Elba).

Vicleanul Loki (Tom Hiddleston) îşi păstrează ambiguitatea morală şi în Thor: Ragnarok, în vreme ce Skurge îi este fidel Helei (Cate Blanchett), stăpâna Regatului Morţii.

Intră în scenă şi The Grandmaster (Jeff Goldblum), un alt personaj deosebit, a cărui trăsătură predominantă este excentricitatea.



Exploreaza subiecte similare:

Karl Urban, actor, Thor: Ragnarok

Alte știri din cinema

Gojira recomandă. Ce e de văzut la cinema și pe streaming săptămâna aceasta

„Cel mai malefic film văzut în ultima vreme”, plus un film românesc „de la cel mai prolific creator de conținut de la noi”, filme sentimentale, seriale cu umor de situație

Râul ucigaș - scufundarea în abisul percepției

Tânărul regizor chinez Wei Shunjun ne invită - mai mult decât au făcut-o alți regizori în ultimul timp - la interpretare

Laurent Cantet, regizorul francez care a câștigat Palme d'Or pentru Entre les murs, a murit

Distins cu Palme d'Or de către un juriu prezidat de actorul american Sean Penn, filmul prezintă un sistem de învățământ care se luptă să-și îndeplinească misiunile didactice și sociale

Nasty - mai mult decât tenis

După mediu-metrajul Nunți muzici și casete video, regizorul și producătorul Tudor Giurgiu a ales să își facă debutul în lungmetrajul documentar cu Nasty, un portret cât se poate de exhaustiv al românului care a schimbat fundamental tenisul.

Părerea ta

Spune-ţi părerea
ddman pe 28 iulie 2016 15:51
Banuiesc ca te referi la THOR 3 fiindca in Thor: The Dark World actorul Karl Urban nu prea apare!

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells