Joseph Gordon-Levitt, în primele imagini din Snowden, în regia lui Oliver Stone

de Cristina Grigore în 5 Mar 2015
Filmul se va lansa în cinematografe pe 25 decembrie

Primele imagini cu Joseph Gordon-Levitt drept Edward Snowden, fostul subcontractor al NSA, care s-a refugiat în Rusia după ce a dezvăluit amploarea spionajului american, au fost publicate recent online şi preluate de PeliBlog.com. Filmul, intitulat Snowden, în regia lui Oliver Stone, se va lansa în cinematografe pe 25 decembrie.

Scenariul, imaginat de Stone şi Kieran Fitzgerald (inspirat de cartea lui Luke Harding, The Snowen Files şi a lui Anatoly Kucherena, Time of the Octupus), îl va urmări pe Snowden din Hawaii până în Hong Kong, unde o întâlneşte pe realizatoare de documentare Laura Poitras (cea care a regizat documentarul câştigător de Oscar, Citizenfour) şi pe jurnalistul Glen Greenwald, căruia îi înmânează documente secrete ale NSA, ulterior refugiindu-se în Rusia.

Din distribuţia lui Snowden mai fac parte Nicolas Cage, Shailene Woodley şi Zachary Quinto.

Exploreaza subiecte similare:

Joseph Gordon-Levitt, Snowden, Oliver Stone

Alte știri din cinema

Meryl Streep, Palme d'or onorific la Cannes. Juriul acestei ediţii. Cannes imersiv

„A câștiga un premiu la Cannes, pentru comunitatea internațională de artiști, a reprezentat întotdeauna cea mai înaltă realizare în arta cinematografică”

Ménage-à-trois în filme. De la Jules et Jim, la Challengers

Challengers, nerecomandat sub 15 ani, se bazează foarte mult pe chimia dintre cei trei actori principali

5 informații interesante despre Baby Reindeer

Noua producție originală Netflix, Baby Reindeer, a fost lansată pe 11 aprilie și se bucură de o popularitate uriașă în rândul criticilor și cinefililor.

Michelle Yeoh, rol major în mini-seria Blade Runner 2099

Mini-seria va fi continuarea directă a lungmetrajului Blade Runner 2049, lansat în 2017 ca un sequel al originalului din 1982

Părerea ta

Spune-ţi părerea
XShadowX pe 5 martie 2015 10:25
de abia astept sa vad acest film , cu o asemenea distributie si regie nu are cum sa nu fie bun insa mai este mult pana in decembrie ;)
Han_Solo pe 5 martie 2015 19:56
O sa spun pass. Oliver Stone nu a mai facut un film bun de nici el numai stie cand. In plus, filmul asta o sa fie definitia ipocriziei americane.
geo_gabi pe 6 martie 2015 10:50
Vom vedea ce va avea de spus aceasta pelicula avand-ul in prim plan pe Joseph Gordon-Levitt ............ 25 decembrie 2015.

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells