Joseph Gordon-Levitt a renunţat la Sandman pentru un film despre Ku Klux Klan

de Cristina Grigore în 7 Mar 2016
Cei de la New Line au modificat conceptul iniţial al adaptării benzilor desenate, lucru ce l-a nemulţumit pe actor

Adaptarea romanului grafic al lui Neil Gaiman, Sandman, este un proiect aflat de mult în agenda de lucru a studiourilor New Line Cinema (o divizie a Warner Bros.). Cu David Goyer la cârmă, filmul urma să îl aibă în rol central pe Joseph Gordon-Levitt, însă actorul a anunţat recent pe contul său de Twitter că renunţă la partitură din cauza unor neînţelegeri de ordin creativ cu studioul.

Filmele spectaculoase de acţiune au de obicei în centru justiţiari puşi pe fapte mari, care distrug totul în jur. Însă aici nu este deloc cazul… […] Dacă citeşti banda desenată, afli că Morpheus nu ia pe nimeni la pumni. Nu acesta este stilul lui. Va fi în genul unui film spectaculos de acţiune, însă nu se va baza pe niciunul dintre vechile şi banalele clişee. De aceea şi durează atât de mult scenariul, dar va fi cu adevărat unul reuşit”, declara anul trecut Levitt. Cei de la New Line au hotărât însă trasforme pelicula într-una clasică de acţiune, motiv pentru care starul a decis să se retragă din proiect.

Levitt a acceptat propunerea Amazon Studious de a produce un film despre originile şi evoluţia Ku Klux Klan în SUA, după Războiul Civil, organizaţie împotriva căreia a luptat o unitate a armatei americane numită K Troop (acesta va fi şi titlul filmului). Actorul va interpreta rolul maiorului Lewis Merrill, liderul K Troop, care a apelat la afro-americani pentru a dezmembra Ku Klux Klan-ul.

Exploreaza subiecte similare:

Joseph Gordon-Levitt, actor, K Troop, The Sandman

Alte știri din cinema

Meryl Streep, Palme d'or onorific la Cannes. Juriul acestei ediţii. Cannes imersiv

„A câștiga un premiu la Cannes, pentru comunitatea internațională de artiști, a reprezentat întotdeauna cea mai înaltă realizare în arta cinematografică”

Ménage-à-trois în filme. De la Jules et Jim, la Challengers

Challengers, nerecomandat sub 15 ani, se bazează foarte mult pe chimia dintre cei trei actori principali

5 informații interesante despre Baby Reindeer

Noua producție originală Netflix, Baby Reindeer, a fost lansată pe 11 aprilie și se bucură de o popularitate uriașă în rândul criticilor și cinefililor.

Michelle Yeoh, rol major în mini-seria Blade Runner 2099

Mini-seria va fi continuarea directă a lungmetrajului Blade Runner 2049, lansat în 2017 ca un sequel al originalului din 1982

Părerea ta

Spune-ţi părerea
bogyvaly pe 7 martie 2016 11:58
Un actor cu principii
Costirik pe 7 martie 2016 16:26
Nu se poate asa ceva!!!In loc sa aleaga banii a decis sa si respecte principiile.Am vazut un documentar cu aceasta specie de oameni pe cale de disparitie. Cica in Romania au fost deja eradicati.
myhay25 pe 7 martie 2016 22:51
:))

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells