Joker, filmul cu Joaquin Phoenix, va îmbrăţişa drama şi satira politică

de Cristina Grigore în 10 Ian 2019
Filmul, ce îi mai are în distribuţie pe Robert de Niro şi Zazie Beetz, se va lansa la noi pe 4 octombrie

Filmările la Joker, pelicula ce-l va avea drept protagonist pe Joaquin Phoenix, s-au încheiat anul trecut, în a doua parte a lunii decembrie, iar acum noi informaţii legate de scenariu au ieșit la suprafață.

Potrivit site-ului Revenge of the Fans, filmul lui Todd Phillips va fi mult diferit de ceea ce s-a făcut până acum. Povestea de origine imaginată va fi una dramatică, întunecată, în care este posibil să empatizezi cu personajul central, dorindu-ţi în acelaşi timp să te detaşezi de el şi de acţiunile lui reprobabile.

În plus, scenariul include comentarii acide îndreptate către preşedintele Statelor Unite Donald Trump, prin campania electorală pentru fotoliul de primar al Gotham-ului a lui Thomas Wayne. Multe din scenele din film vor prezenta viaţa de noapte deşănţată a marelui oraş, ceea ce va contribui, cel mai probabil, la stabilirea unui rating adaptat publicului major.

Acţiunea filmului este plasată în anii ’80 şi nu este inclusă în Universul Extins al DC, Joker făcând parte dintr-o ramură separată de promovare a personajelor DC, axată pe filme independente (pelicula a avut un buget de numai 55 milioane de dolari).

Filmul îi mai are în distribuţie pe Robert De Niro şi Zazie Beetz. Se va lansa în cinematografele noastre pe 4 octombrie.

 

Exploreaza subiecte similare:

Joaquin Phoenix, Todd Phillips, Zazie Beetz, Robert De Niro, Joker

Alte știri din cinema

Selecție Berlinală 2019: Monștri., de Marius Olteanu, în secțiunea „Forum”

Secţiunea, aflată la cea de-a 49-a ediție, este cea mai îndrăzneaţă a Berlinalei

Premierele săptămânii 18-24 ianuarie 2019

Află ce-i de văzut weekend-ul acesta la cinema!

Iată filmele din 2018 cu cel mai bun scor pe Rotten Tomatoes

Topul nu include doar blockbustere precum Black Panther…

Anne Hathaway va juca într-o nouă adaptare a romanului lui Roald Dahl, Vrăjtoarele

Va prelua rolul lui Anjelica Huston din filmul lansat în 1990

Părerea ta

Spune-ţi părerea
spartacus pe 10 ianuarie 2019 12:59
Din prezentare chiar se pare că va fi o dramă. Dacă mai pui si faptul că povestea nu este inclusă în Universul Extins al DC, ajungi să îți faci o părere generală destul de clară a modului cum va arăta filmul. Păcat, eu unul vroiam să văd un film care să aibă legătură cu din Universul DC și nu un film care să satisfacă ”viziunea” regizorului X sau Y. Deci ăsta nu va fi Joker-ul la care visam unii dintre noi, ci doar un personaj care va ajunge ”pe buza prăpastiei” și atât. Păcat. Dar asta e părerea mea, fiecare cu opinia lui.
boghiu_andrei pe 10 ianuarie 2019 21:24
:))) Esti si in urma cu informatiile..Ce zici tu, ca nu va avea legatura cu DC Universe, se stie de luni bune. De unde stii tu ca nu va fi Joker-ul la care ai visat tu, sau unii dintre noi?:))
spartacus pe 11 ianuarie 2019 12:00
Eu mi-am spus părerea pe baza informatiilor din stirea postată, pricepi greu de tot. Sper să mă înșel, dar dacă filmul va fi conform datelor din știre, atunci clar nu va fi Joker-ul pe care cel puțin eu unul nu îl vreau. Fiecare cu gusturile sale, dar unii pricep greu.
unkn0wn pe 10 ianuarie 2019 18:30
E clar va fi cu politically bullshitness specific leftarzilor. Trump e un presedinte patriot, nu o maimuta cum a fost obama sau hillary daca ar fi castigat.
boghiu_andrei pe 10 ianuarie 2019 21:31
Ce ma?:)))))Ce ai zis? Ca nu vad bine..Nu cred ca l-ai pus pe Trump in fata celor doi. Eu credeam ca numai in America sunt idioti care il sustin pe bosorogul cu semne de schizofrenie :)) Cat creier iti trebuie sa iti dai seama ce fel de om e ala cu peruca:))? Ai asa ceva? Daca esti si psd-ist, nici nu ma mir:) Ai poze cu Dragnea pe perete?:)))Wow..nu credeam asa ceva, dar tu esti un exemplu perfect..Obama maimuta..E clar. Esti un simplu frustrat. Nu poti spune ce ai zis tu. Ori esti beat, ori esti bolnav si asta e. Nu mai ai scapare. Sanatate. Fa un tratament:)

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells