Johnny Depp şi Amber Heard divorţează

de Cristina Grigore în 26 Mai 2016
Depp (52 de ani) şi Heard (30 de ani) s-au cunoscut pe platourile de filmare ale lui The Rum Diary



După numai 15 luni de la căsătorie – ce a avut loc p 4 februarie 2015 într-o cereomonie privată la reşedinţa din Los Angeles – Johnny Depp şi Amber Heard se despart. BBC.com a anunţat divorţul actorilor, înregistrat recent la Curtea Superioară din LA, pe motivul unor „diferenţe ireconciliabile”.

Acţiunea de divorţ a fost iniţiată de Heard (30 de ani). Depp (52 de ani) a cerut judecătorului să nu aprobe pensia de întreţinere solicitată.  

Cei doi au fost implicaţi recent într-un scandal mediatic declanşat în Australia, când Heard a adus în ţară – unde îl vizita pe Depp la filmările ultimului sequel „Piraţii din Caraibe” - doi câini pe care nu i-a declarat, aşa cum prevedea legea. Cei doi au trebuit să se prezinte la procesul deschis de autorităţi, să achite o amendă şi să înregistreze un mesaj video în care să-şi scuze fapta şi să explice necesitatea respectării regulilor pe teritoriul australian. Depp nu a fost deloc încântat de incident şi l-a apostrofat pe prim-ministrul australiei, Barnaby Joyce - care a declarat la un moment dat că ar putea cere uciderea câinilor în cauză - spunând că „arată ca şi cum ar fi conceput cu o tomată”.

Chiar dacă a reprezentat un incident neplăcut în ultimele luni în relaţia Depp-Heard, nu se ştie dacă acest fapt a contribuit la separarea actorilor, care şi-au început relaţia în 2012, pe platourile de filmare ale lui The Rum Diary. Partenera anterioară a lui Depp a fost actriţa şi cântăreaţa Vanessa Paradis, cu care nu a fost căsătorit, însă alături de care a stat 14 ani şi are o fiică, Lily-Rose Deep.

Exploreaza subiecte similare:

Johnny Depp, Amber Heard, actor

Alte știri din cinema

Gojira recomandă. Ce e de văzut la cinema și pe streaming săptămâna aceasta

„Cel mai malefic film văzut în ultima vreme”, plus un film românesc „de la cel mai prolific creator de conținut de la noi”, filme sentimentale, seriale cu umor de situație

Râul ucigaș - scufundarea în abisul percepției

Tânărul regizor chinez Wei Shunjun ne invită - mai mult decât au făcut-o alți regizori în ultimul timp - la interpretare

Laurent Cantet, regizorul francez care a câștigat Palme d'Or pentru Entre les murs, a murit

Distins cu Palme d'Or de către un juriu prezidat de actorul american Sean Penn, filmul prezintă un sistem de învățământ care se luptă să-și îndeplinească misiunile didactice și sociale

Nasty - mai mult decât tenis

După mediu-metrajul Nunți muzici și casete video, regizorul și producătorul Tudor Giurgiu a ales să își facă debutul în lungmetrajul documentar cu Nasty, un portret cât se poate de exhaustiv al românului care a schimbat fundamental tenisul.

Părerea ta

Spune-ţi părerea
Theodor2011 pe 27 mai 2016 12:24
Ma mira faptul ca Amber Heard a fost cea care a bagat divortul. Nu stiu care a fost motivul divortului de a recurs la aceasta actiune extrema. Oare o fi fost un motiv cu adevarat intemeiat? Din mariajul cu Depp a avut numai de castigat:bani, faima etc. Plus ca Johnny la 52 ani arata mai bine ca unul de 30.

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells