Johnny Depp, în declin. Pierde procesele, reputația șifonată

de Marina Florea în 3 Nov 2020
„Un șef de studio trebuie să fie foarte îndrăzneț să vrea să mai lucreze cu el”, spune un specialist în reputația vedetelor

Actorul din Piratii din Caraibe a pierdut procesul de calomnie împotriva News Group Newspapers (NGN), după ce cotidianul The Sun l-a etichetat drept „cel care își bate soția” într-un articol. Judecătorul Nicol, care a pronunțat decizia, a constatat că „12 din 14 acuzații de violență domestică la adresa lui Depp din partea fostei soții, Amber Heard, de 38 de ani, se confirmă”.

Johnny Depp, de 57 de ani, a negat toate acuzatiile, și dorește să facă apel, scrie presa internațională.

Alex Felton, Senior Account Director pe subiectul reputației vedetelor la PHA Group, a afirmat: „Verdictul va avea un impact negativ asupra carierei lui Depp si este un exemplu perfect de acțiune autodistructivă. Prin faptul că a dat în judecată publicația, Depp a atras atenția nu doar asupra maltratării dnei Heard, dar și asupra problemelor proprii cu băutura și cu drogurile. Din perspectiva reputației, era de preferat pentru Depp să aranjeze lucrurile în spatele ușilor închise, și nu în instanță și în public”.

Felton a continuat - „El este un actor celebru cu niște contracte profitabile, dar aceste lucruri vor fi afectate de decizie. Orice studio de producție sau brand va fi foarte atent cu cine se asociază și vor avea rezerve să lucreze cu cineva care a fost găsit vinovat de niște acuzații așa de grave”.

Depp și Heard au fost căsătoriți timp de doi ani. Depp a susținut, mai înainte, că acuzațiile l-au făcut să piardă rolul din Pirații din Caraibe, și - totuși - Alex Felton susține că verdictul va avea un impact și mai mare. A subliniat: „Lumea filmului este cunoscută ca imprevizibilă și au fost nenumarate exemple de staruri care au continuat să aibă cariere de succes după acuzații dovedite la adresa lor. Totuși, violența domestică este altă mâncare de pește - va fi dificil pentru Depp să iasă din asta basma curată. Un șef de studio trebuie să fie foarte îndrăzneț să vrea să mai lucreze cu el”.

Exploreaza subiecte similare:

Amber Heard, Johnny Depp

Alte știri din cinema

Procesul celor şapte din Chicago: caracatiţa abuzurilor

Când protestele supără puterea, în 1968 şi 2018

Relevanța Globurilor de Aur, readusă în discuție de acuzele că organizația care le decernează e „un cartel”

Plângerea ziaristei atrage atenția asupra unor manevre de culise și trezește semnale de alarmă

Avalanşă de nominalizări la Oscar 2021 pentru Netflix?

Gigantul media ar putea primi cel puţin cinci nominalizări la Oscarul pentru Cel mai bun film

Imaginea inițială a lui Steppenwolf din Justice League, retrasă din cauza aspectului terifiant

Forma finală a villainului din Justice League, un eșec al echipei de efecte speciale

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells