Joe Russo explică plasarea în timp a filmului Spider-Man: Far From Home după Avengers: Endgame

de Gloria Sauciuc în 5 Mai 2019
Spider-Man: Far From Home va avea premiera în România pe 5 iulie

În timp ce povestea epopeică, la scara cosmică a lui Avengers: Endgame s-a încheiat, nu înseamnă că lucrurile ar fi din nou simple pentru MCU. Datorită călătoriei în timp inventată în Endgame, aceasta are niște implicații pentru Spider-Man: Far From Home.

Acum, că Peter s-a întors din morți și totuși pe Pământ au trecut cinci ani, ce înseamnă asta pentru film, mai ales când ne gândim că Peter era elev de liceu? Iată, Joe Russo a explicat aceste aspecte într-o sesiune de întrebări și răspunsuri cu reddit.com.

Joe Russo, unul dintre regizorii Avengers: Endgame, a explicat din punct de vedere cronologic evenimentele din Spider-Man: Far From Home...

„Da, cei care au avut norocul să supraviețuiască (în urma gestului lui Thanos) sunt cu cinci ani mai în vârstă decât cei care tocmai s-au întors. Motivul pentru care Spider-Man și-a revăzut prietenul din liceu la sfârșit a fost că și acesta a fost transformat în pulbere, ca și el însuși. Totuși, mare parte din colegii lui nu au murit și probabil că acum sunt deja la facultate...”

„Pentru acești oameni transformați în pulbere, nu s-a întâmplat nimic în ultimii 5 ani”, spunea Russo despre cei morți. „Ei nu știu ce anume s-a întâmplat. E ca și cum s-ar fi trezit dintr-un somn lung. Singurul care a știut despre câți ani au trecut a fost Doctor Strange, deoarece el văzuse toate acestea atunci când se juca cu timpul pe Titan. Reîntâlnirea lui Parker cu Ned a fost un  moment sensibil. Au fost și oameni care au depășit momentul pierderii celor dragi și care, deodată, s-au reunit cu cei dispăruți. Într-adevăr, acum este o lume complicată”, a spus cineastul.

În film reapar Tom Holland (Spider-Man), Marisa Tomei (Aunt May), Michael Keaton (The Vulture), Zendaya (Michelle), Jacob Batalon (Ned Leeds), Angourie Rice (Betty Brant), Tony Revolori (Flash Thompson), Martin Star (Mr. Harrington), Samuel L. Jackson (Nick Fury) , Cobie Smulders (Uncle Drew), Remy Hii (Crazy Rich Asians) și Numan Acar (Homeland),  în diverse roluri.

Exploreaza subiecte similare:

Avengers: Endgame, Spider-Man: Far From Home

Alte știri din cinema

Meryl Streep, Palme d'or onorific la Cannes. Juriul acestei ediţii. Cannes imersiv

„A câștiga un premiu la Cannes, pentru comunitatea internațională de artiști, a reprezentat întotdeauna cea mai înaltă realizare în arta cinematografică”

Ménage-à-trois în filme. De la Jules et Jim, la Challengers

Challengers, nerecomandat sub 15 ani, se bazează foarte mult pe chimia dintre cei trei actori principali

5 informații interesante despre Baby Reindeer

Noua producție originală Netflix, Baby Reindeer, a fost lansată pe 11 aprilie și se bucură de o popularitate uriașă în rândul criticilor și cinefililor.

Michelle Yeoh, rol major în mini-seria Blade Runner 2099

Mini-seria va fi continuarea directă a lungmetrajului Blade Runner 2049, lansat în 2017 ca un sequel al originalului din 1982

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells