Joaquin Phoenix l-ar putea interpreta pe Joker într-un film de sine stătător

de Cristina Grigore în 9 Feb 2018
Pelicula va fi regizată de Todd Philips, care a avut deja o întâlnire preliminară cu actorul

Studiourile Warner Bros. îl au pe Joaquin Phoenix în vizor pentru rolul lui Joker din recent anunţatul film de sine stătător despre celebrul villain. Potrivit Variety.com, cel numit la cârma producţiei, Todd Phillips (trilogia The Hangover), a avut deja o întâlnire preliminară cu actorul.

Pelicula se va situa în afara Universului Cinematografic DC din care face parte şi Suicide Squad (film în care Jared Leto l-a interpretat pe Joker). Acţiunea va avea loc în anii ’80, iar filmul va avea aspectul unei drame poliţiste în tonul lui Taxi Driver, explorând modul în care un om obişnuit ajunge să se transforme în legendarul clovn maniac, maestru al infracţiunilor.

Partitura a fost oferită iniţial lui Leonardo DiCaprio, însă starul a refuzat-o. Nu este prima dată când Joaquin Phoenix este dorit într-un rol central al unei adaptări a benzilor desenate. A refuzat partiturile lui Lex Luthor din Batman v. Superman – care a revenit apoi lui Jesse Eisenberg – şi pe cea a lui Doctor Strange.

De scenariul filmului – produs, printre alţii, şi de Martin Scorsese – se vor ocupa Todd Phillips şi Scott Silver. 

Exploreaza subiecte similare:

Joaquin Phoenix, Todd Phillips, leonardo dicaprio, Taxi Driver, Batman V Superman: Dawn of Justice, Jesse Eisenberg, Doctor Strange, Martin Scorsese

Alte știri din cinema

Gojira recomandă. Ce e de văzut la cinema și pe streaming săptămâna aceasta

„Cel mai malefic film văzut în ultima vreme”, plus un film românesc „de la cel mai prolific creator de conținut de la noi”, filme sentimentale, seriale cu umor de situație

Râul ucigaș - scufundarea în abisul percepției

Tânărul regizor chinez Wei Shunjun ne invită - mai mult decât au făcut-o alți regizori în ultimul timp - la interpretare

Laurent Cantet, regizorul francez care a câștigat Palme d'Or pentru Entre les murs, a murit

Distins cu Palme d'Or de către un juriu prezidat de actorul american Sean Penn, filmul prezintă un sistem de învățământ care se luptă să-și îndeplinească misiunile didactice și sociale

Nasty - mai mult decât tenis

După mediu-metrajul Nunți muzici și casete video, regizorul și producătorul Tudor Giurgiu a ales să își facă debutul în lungmetrajul documentar cu Nasty, un portret cât se poate de exhaustiv al românului care a schimbat fundamental tenisul.

Părerea ta

Spune-ţi părerea
spartacus pe 9 februarie 2018 12:28
Sper să primeasca rolul, sigur va face un Joker de neuitat cum a făcut in toate rolurile in care a jucat, este un actor cu un talent înnăscut.
ddirty_devil pe 9 februarie 2018 13:56
Da este un actor excelent dar mai potrivit era Cameron Monaghan,
VIBERS pe 10 februarie 2018 23:37
Dar de Mads Mikkelsen ce spuneti, actorul asta a facut niste roluri foarte bune ca si personaj negativ.
Qube86 pe 9 februarie 2018 14:14
Foarte bun ca actor ! Are obiceiul asta de a se face pierdut in personajele sale sau...cel putin asa da impresia. Chiar daca nu are in repertoriu filme foarte ''populare'' pentru publicul larg nu inseamna ca poate fi comparat cu actorii care apar in filme cu succes la box-office ! Oricum...cat de bun ar fi ma intreb oare daca acest personaj i se va potrivi !!?

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells